Hae
My Project Is Me

Upea JNL

Moikka,

 

 

Olen jo muutamaankin otteeseen lisännyt upeakroppaisen Jennifer Nicole Leen inspiroimaan itseäni. Naisestahan ei ole vaikea löytää kuvia sillä hän keimailee vähäpukeisesti milloin missäkin. Syystäkin hän saa olla ylpeä sillä aikanaan neito on pudottanut raskaudenjälkeistä painoa yli 45kg.

Kuva täältä
Kuva täältä

 

Olen ymmärtänyt että JNL on saavuttanut upean vartalonsa ilman kuntosaliharjoittelua (korjatkaa toki jos olen väärässä). Tämä ei tietenkään tarkoita etteikö minkäänlaista työtä olisi tarvinnut tehdä lihaksiston eteen vaan neito onkin tuttu näky julkisilla paikoilla jumppailemassa. 

Kuva täältä

 

Kuva täältä

 

Kuva täältä

 

Ja ehtiihän hän myös nauttimaan auringosta. 

 

Kuva täältä
Kuva täältä

Eiköhän tässä taas ollut tavoiteltavaa kerrakseen. Jos on kiinnostunut JNL:n opeista muutoinkin kuin vain inspiroivina kuvina niin hänen kirjoistaan kirjoitteli joku päivä sitten myös oman elämänsä healthguru, HelloHelenen kirjoittaja. Jos jollakulla muuten on tietoa näiden kirjojen sisällöstä niin kuulen mielelläni kommentteja. Ainakin muutama teistä lukijoista on ymmärrykseni mukaan joitain hänen opuksiaan lukenut..

10 kommenttia

 1. Tziku kirjoitti:

  Kiitos tunnustuksesta! Sinä sait minulta tuon Liebster-tunnustuksen… 😉

 2. Rimma kirjoitti:

  Tuossa on kyllä saavutusta kerrakseen!

 3. Monna kirjoitti:

  Ihanan blogi! Löysin sun blogin Tzikun blogin kautta!Mä laitoin tunnustuksen sun blogille vaikka saitkin sen saman Tzikulta! 😀 Käy tsekkaamassa! :)http://monna-trulyme.blogspot.com/

  • jennie kirjoitti:

   Tervetuloa mukaan, ihan mahtavuutta saada uusia lukijoita! Kiitäm tunnustuksesta jo täällä sekä totean että oma blogisi taitaa olla todellakin tutustumisen arvoinen mitä nopeaan vilkuiluuni tuli 😀 Upea löytää myös uutta hyväntuulista ja tsemppaavaa luettavaa 🙂

 4. Hilda kirjoitti:

  Olipas hauska nähdä kerrankin noita ennen kuvia kyseisestä naisesta. Onhan noita bikinikuvia ollut tosiaan kaikki lehdet täynnä. Mut nyt vasta ehkä hiffas minkälaisesta muutoksesta tosiaan on kyse. Siinä on tavoitte sit itsellekin. 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Näinhän se on, lähes ärsytykseen saakka näitä ”afetr-kuvia” on ollut joka paikka pullollaan ja itse tosiaan olen ehkä jopa kaivannutkin aloitustilanteesta jotain todistusaineistoa. Ehkä sitä taas muistaa ymmärtää hieman paremmin miksi näitä vähäpukeisia treenikuvia tupsahtelee esiin tuon tuosta 😀

  • Hilda kirjoitti:

   Joo ehkä mäkin hilluisin tolleen vähäpukeisena, jos olis tommoisen urakan tehnyt. 😀 😀

 5. Tiia kirjoitti:

  On kyllä hurjan upeaan kuntoon itsensä treenannut 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.