Hae
My Project Is Me

Mitä tapahtuu kun lopettaa ripsiseerumin käytön

Ripsiseerumien käyttöä googlettaneet ovat varmasti törmänneet kauhukertomuksiin, joissa käytön lopetuksen myötä lopputuloksen on sanottu olevan järkyttävä. Omat ripset ovat muuttuneet harvoiksi ja katkeileviksi, sekä tietysti lyhyiksi. Haluan kertoa toisenlaisen tarinan.

Käytin Revitalash Advance- seerumia säännöllisesti, kunnes aloin olla tyytyväinen tuloksiin. Näitä tuloksia esittelin täällä. Tämän jälkeen seerumin käyttö muuttui satunnaisemmaksi kunnes käytin sitä silloin kun muistin. Yksi purkki riitti minulla käytössä reilun vuoden ajan ja jos ollaan rehellisiä niin taitaa sitä vieläkin putkilon pohjalta löytyä. Tuotetta en taida olla käyttänyt jotakuinkin vuoteen, eivätkä ne omat ripseni nyt niin lyhyet ole. Missään nimessä ne eivät ole erityisen pitkätkään mutta kuitenkin paremmassa kunnossa kuin ennen koko seerumin aloitusta.

IMG_6596

IMG_6601

Jos siis joku harkitsee seerumin käyttöä, mutta pelkää sitä mitä tapahtuu jälkeen, niin ei tarvitse. Sensijaan on hyvä punnita muita riskitekijöitä, joista löytyy hyvin juttua myös netin syövereistä. Itse en käytön aikana huomannut koskaan minkäänlaisia ongelmia ja tämän postauksen myötä, päätin tilata uuden satsin seerumia jota siis vastoin luulojani edelleen saa. Toivotaan että toimii kuten ennenkin ja ne parhaat tulokset ovat ehkä luettavissa viime kesältä. Onhan noissa ollut pituutta.

2 kommenttia

 1. Heart kirjoitti:

  Olen lukenut monestakin paikasta, että seerumit kannattaa unohtaa melkeinpä kokonaan. Itselle ainakin silmät on sellainen alue, mihin en missään nimessä halua mitään ongelmaa oman turhamaisuuteni takia.

  http://www.kauneusjaterveys.fi/kauneus-tyyli/meikki/uskallatko-kayttaa-kohuttuja-ripsiseerumeita

  Ja tässä myös pohdintaa mainistemastasi seerumista:

  http://www.terve.fi/kasvot/ripsiseerumin-turvallisuus-tutkintaan-suomessa-vedetty-markkinoilta-jo-usassa

  • jennie kirjoitti:

   Totta, näitä artikkeleja ja tutkimuksia todella löytyy – kuten itsekin tekstissäni aiheeseen viittaasin. Omalla kohdallani en kuitenkaan ole huomannut minkäänlaista negatiivista reagointia, jonka vuoksi uskallan käyttää tuotetta edelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.