Hae
My Project Is Me

Erään viisivuotiaan tarina

Tiesitkö että meillä on tasan yhden päivän vanhempi imuri, kuin mitä nuorimmaisemme on? En varmaan muutoin tietäisi näin tarkasti itsekään mutta kohta tekin ymmärrätte miksi minä tämän muistan niin hyvin.

imurin tarina

Jo yli kymmenen vuotta palvellut imurimme alkoi olla siinä kunnossa, että siitä oli imuroidessa enemmän haittaa kuin hyötyä. En tiedä oliko kyseessä loppuraskauden aiheuttamat hormonihuurut vai mikä, mutta sinä päivänä menetin hermoni totaalisesti vanhaan imuriin ja nopean googlettelun tuloksena huomasin, että Gigantissa olisi viimeistä päivää tarjouksessa ihan näppärän oloinen kapistus.

Kahden lapsen äitinä tunnistin että minulla oli ollut epäsäännöllisiä supistuksia iltapäivän/alkuillan aikana mutta en ollut niistä mitenkään huolissani. Imuri oli saatava ja sitähän lähdettiin siis hakemaan, vaikka ihan lähimmästä myymälästä ei enää kyseistä mallia löytynytkään. En tiedä miksi ihmeessä koin että minunkin täytyi työntyä ostoksille mukaan mutta sinne siis lähdettiin koko perheen voimin imurikaupoille supistuksista huolimatta.

viisivuotiaan tarina

Supistuksetkin muistaakseni loppuivat myöhemmin illalla tai ainakin vielä samana iltana soitin äidillenikin että on ollut supistuksia mutten usko lapsen kuitenkaan vielä syntyvän. Pidin äitiäni tuolloin tiivistii tiedotettuna kaikista synnytykseen viittaavista tapahtumista, koska olimme sopineet vievämme isommat sisarukset mummolaan lähtiessämme itse sairaalaan. Edellisestä puhelusta ei mennyt montaakaan tuntia kun soitin äidilleni uudestaan että korjaan aiemmat sanomani, nyt on pakko lähteä. Alle tunnin sisään tästä puhelusta, meillä olikin jo perheen kolmas lapsi sylissä. Tarkemmin tapahtumiin sairaalassa voit tutustua toisenlaisessa synnytystarinassa – kun lapsi ei itke.

onnea 5-vuotiaalle!

Tänään tuo tyttö täyttää viisi vuotta ja elämä näyttäytyy hänelle, sekä hänen kanssaan oleville, edelleen suurelta seikkailulta. Toivotaan näitä seikkailuja vielä vuosikymmenten edestä lisää <3 Imurin seikkailut sensijaan päättyivät itseasiassa jo jokin aika sitten.

Lue myös kirjeeni syntymäpäiväsankarille muutaman vuoden takaa 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.