Hae
My Project Is Me

Liikevinkki: Lantionnosto reisikoukistus-laitteessa

Löytyykö sinun kuntosaliltasi tämän hetken pakaraliikkeeseen numero 1 suunniteltu laite, HipThrusteri? Minulta ei ainakaan löydy. En muista mistä joskus luin että tämän vuosituhannen pakarliikkeiden kuningas olisi nimenomaan lantionnosto joko maasta tai penkiltä tehtynä. Jos näin on, ei ihme että siihen on kehitetty oma laitteensa.

Olen itsekin pitkään tehnyt lantionnostoa penkiltä, käyttäen apuna perinteistä 20kg tankoa ja päissä sopivia painokiekkoja. Viime aikoina olen kuitenkin tehnyt liikettä reisienkoukistukseen maaten tarkoitetussa laitteessa ja todennut tämän tavattoman toimivaksi ja tehokkaaksi. Ensinnäkin, asettautuminen liikettä varten on helpompaa kuin vapaalla tangolla ja toisekseen pehmuste on tuhatkertaisesti parempi kuin se, mikä normaalisti tangon päälle tulee. Voi toki olla että meillä on vain salilla huonot pehmusteet mutta seison silti sanojeni takana. Säädöt on helppo valita omiin mittoihin sopivaksi ja vastustakin on saatavilla riittävästi. Polte pakaraan on lantionnostolla taattu!

Oletko testannut? Jos et ja testaat niin kerro mitä pidit – toimiko sinulla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.