Hae
My Project Is Me

Viimein treenaamaan

Moi,

Tänään olisi luvassa viikon ensimmäinen treenipäivä. Tai oikeastaan tuntuu että kyseessä olisi ensimmäinen treenipäivä sitten koskaan, sen verta vähäiseksi nämä ovat viimeaikoina jääneet. Ensimmäisenä tosiaan sairastuin ja saldo jäi sen vuoksi todella vähäiseksi. Seuraavalla viikolla alkuviikko meni vielä toipuessa, keskellä viikkoa pääsi liikkumaan ja loppuviikko sisälsi taas kaikkea muuta.

Se että maanantaisin ei pääse salille, tuntuu rikkovan koko oman rytmini täysin. Minulla on jo silloin sellainen tunne että tämä oli nyt tässä ja´taas on edessä menetetty viikko. Todellisuudessahan kyse ei ole kuin yhdestä päivästä. Niin sitä on ihmismieli kummallinen. Onneksi loppuviikosta pitäisi päästä ihan ongelmitta liikkeelle eikä ensi viikollakaan pitäisi olla mitään erikoisjärjestelyjä. En vielä myöskään murehdi mitä tapahtuu jos joudun muuttamaan työaikaani nykyisestä tuntia aikaisemmaksi eli 8-16 nykyisen 9-17 sijaan. Käytännössähän tämä tarkoittaa aamusalin katoamista päiväjärjestyksestä ja vaihtamista iltarytmiin. Kuten kuitenkin todettu, en murehdi siitä ennekuin tilanne on selvillä.

Toinen asia mitä olen huomannut kaipaavani on ulkona olo. Nyt viimeaikoina olen kaikenmoisilla tekosyillä tuntunut vähentävän iltaulkoilua melkoisesti ja jälleen siis yllättänyt itseni kaipaamasta raitista ilmaa. Koko päivän saldo jää tällä hetkellä pääosin alle tuntiin ja jos nyt ei ihan jokapäivä pääse, niin voisin yrittää edes joka toinen päivä pientä iltareippailua. Jotenkin vain vuorokausi tuntuu lyhyemmältä näin talviaikaan vaikka ihan yhtä monta tuntiahan siinä pitäisi olla. Onhan tässä tilannekin muuttunut mutta jos noin 15h viikkoliikunnoista on pudotettu ensin 8-10h ja sitten vielä 3-5h, niin enemmän epäilen tilannetta pään sisässä. Niinpä, tänään siis salille ja illalla ehdottomasti lenkille!

Kuva täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.