Hae
My Project Is Me

Tuttu Iltalehdestä

Ehkä näitkin jo tämän tutunnäköisen naaman Iltalehden sivuilla?

blogi

Ajattelin ensin etten sen enempää asiasta blogin puolella kirjoita mutta onhan se nyt ihan huippujuttu kun kaltaiseni tavantallaaja pääsee valtamediassa motivoimaan ja kannustamaan muita, samankaltaisessa tilanteessa olevia.

Vaikka artikkelissa nostetaan esiin vahvasti vuosi 2011 niin tarina itsesään voisi toki olla yhtälailla tätä päivää. Uskon edelleen vahvasti siihen että kuka tahansa pystyy pienin päätöksin tekemään isoja muutoksia, kun puhutaan painonhallinnasta. Loppujen lopuksihan merkitystä on nimenomaan niillä usein tapahtuvila, päivittäisillä, valinnoilla kuin sillä että syökö vaikka tulevana jouluna itsensä suklaaähkyyn.

dieettikuulumisia_3

Toki moni asia on vuoden 2011 jälkeen kokenut myös muutoksia. Kaikki pidempään blogiani lukeneet tietävät varsin hyvin että olen käynyt salilla jo pidemmän aikaa ja se on vakiintunut osaksi treeniviikkoani. Tosin samaan hengenvetoon voin myös kertoa että tammikuusta 2017 alkaen olen tauottanut salijäsenyyteni eli treenien saralla tullaan kokemaan muutoksia. Myös oman ajanhallinta on kieltämättä haastellisempaa kolmen pienen lapsen kanssa kuin tuolloin 2011, mikä osaltaan ehkä salijäsenyyden tauottamispäätökseenkin vaikutti. Treenit eivät silti tule jäämään, se on varma, mutta muuttanevat muotoaan.

Enkä aio valehdella kellekään senkään suhteen etteikö matkan aikana olisi tullut myös suvantovaiheita. On niitä – niin tuolloin 2011 kuin vaikka nyt vuonna 2016. Harva tosielämän menestystarina on yhtä nousukiitoa ja ilotulitusta, eikä siis myöskään omani. Elämäntapamuutoksissa ei onneksi ole virheitä, joita ei voisi korjata; Ei uutta päivää, jolloin ei voisi aloittaa uudestaan eikä aikaa, joka loppuisi kesken. Jos minä pystyn, pystyt sinäkin!

dieettikuulumisia

2 kommenttia

  1. Helzu kirjoitti:

    Oli ilo huomata juttusi Iltalehdessä. Juttu varmasti kannustaa muita, jotka raskauskiloja karistavat. Onneksi olkoon!

  2. ulla kirjoitti:

    Varmasti. Juuri tuollaiset jutut motivoi aivan varmasti ihmisiä 🙂 Kohtahan koittaa taas se tammikuu, kun ihmisiä puree kuntokärpänen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.