Hae
My Project Is Me

En ole koskaan – VAPPU edition

Hauskaa vappua sekä toukokuun ensimmäistä! Vappujuhlinnasta inspiroituneena halusin listata teille muutamia vappuun liittyviä perinteitä tai asioita, mitä en ole koskaan tehnyt. Olenko ainoa ja voitan pelin vai löytyykö sietä myös muita, jotka eivät ole tehneet näitä perinteisiä vappuasioita?

vappu 2021

Vappuna en ole koskaan..

En ole koskaan pukeutunut vappuhaalariin tai siis opiskelijahaalariin. Ostin kyllä opiskeluaikoina itselleni haalarin mutta en koskaan saanut aikaiseksi ommella siihen yhtäkään merkkiä saati pukea päälleni.

En ole koskaan käyttänyt valkolakkiani vappuna. Olen pukeutunut ylioppilaslakkiini tasan yhden kerran ja se on ollut silloin kun sen päähäni sain lähes 20 vuotta sitten. Tallessa se minulla tietenkin on.

vappuasu

En ole koskaan käynyt perinteisellä vappupiknikillä Kaivarissa. Jos ollaan tarkkoja, en ole koskaan tainnut käydä yhdelläkään vappupiknikillä.

En ole koskaan ollut katsomassa Mantan lakitusta.

En ole koskaan ostanut yhtäkään Äpyä. Kevätpörriäisiä kylläkin.

En ole koskaan valmistanut itse simaa. Lapsuudessa isä kyllä teki, jos ei nyt joka vuosi niin usein. Sensijaan olen ostanut vappumarkkinoilta jonkun muun kotitekoista aina yhden pullollisen. Tänäkin vuonna tämä perinne jäänee välistä.

Vappu 2021

Tänä(kin) vuonna vappu tulee vietettyä perheen kesken kotitekoisia munkkeja herkutellen ja muutoinkin perinteisistä vappuherkuista nauttien. Ehkä ensivuonna pääsee sitten vappumarkkinoillekin simaostoksille ja vappuhulinoille. Ei muutakuin mahtavaa ja munkinmakeaa vappua kaikille simasuille!

Kurkkaa myös miltä näytti Vappu 2020 tai vappumuistoja vuosien varrelta

vappuasu

2 kommenttia

  1. Anni kirjoitti:

    Mulla on täysin sama en ole koskaan-rivistö!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.