Hae
My Project Is Me

Herkullinen Kvinoalisuke

Pitkän tauon jälkeen olen valmistanut jotain kvinoasta. Kvinoahan nauttii ansaittua huomiota ravinnostaan kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa, sillä se sisältää kaikkia ihmisen tarvitsemia välttämättömiä aminohappoja oikeassa suhteessa. Itse käytän kvinoaa kuten mitä tahansa lisuketta (riisi, pasta, peruna tms). Muistin kvinoan olemassaolon selailtuani Parempaa Ruokaa- teosta, josta mukailtu reseptikin on peräisin. Valmistettavasta annoksesta riittää kahdelle.

1dl kvinoaa

1dl aurinkokuivattuja tomaatteja

1 murskattu valkosipulinkynsi

1 punasipuli

1rkl vihreää pestoa

Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Lisää muut ainekset sekaan ja sekoita. Itse nautin kvinoasalaattini broilerin kanssa ja pieni määrä raejuustoa sekä ”jotain vihreää salaattia” kvinoan seassa kruunasi kokonaisuuden.

Kvinoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.