Hae
My Project Is Me

Aihealueen ulkopuolella

Moikka,

Vitsit sentään, nyt kun työelämää on kestänyt hyvät kolme viikkoa niin on iskeytynyt ihan uudenlainen ongelma: Vaatteet. Ennen sai ihan vapaasti kaiket päivät kulkea verkkareissa ja ihan-sama-missä-paidassa niin nykyiselläänhän sitä saa joka päivä miettiä mitä päällensä laittaa. Onko se sitten saamista vai joutumista, en osaa sanoa. Ihanaahan se toki on että pääsee pukeutumaan hieman fiksummin, meilläkään kun ei onneksi työpaikalla ole tiettyä pukupakkoa. Jostain kumman syystä vain näen itseni enemmän omana itsenäni niissa treenivaatteissa 😀

Omassa mielikuvassani kuvittelin pärjääväni nykyisellä vaatekaapillani pitkälle kevääseen mutta näköjään kolme viikkoa riitti aiheuttamaan tarpeen päästä ostoksille. Itseasiassa kaipaisin myös kampaajakäyntiä ja olisivathan rakennekynnetkin kivat.. Ripsipidennyksethän minulla jo tässä vaiheessa on ja ensiviikkoista huoltokäyntiä odotan enemmän kuin mitään – sen verta huonossa kunnossa ovat juuri nyt. Olin oikeastaan ihan yllättynyt että pärjäsin koko kotonaoloaikani ilman ripsiä, sillä olen niitä ennen kotiäitiyttäni pitänyt niitä jo useamman vuoden ajan.

Mainitsin kuitenkin joskus aiemmin että haluaisin sellaisen näpsäkän kompaktin vaatevalikoiman, joita olisi helppo yhdistellä myös keskenään. Lisäksi haluan että vaatteet ovat mahdollisimman monikäyttöisiä ja että niden istuvuus päälle on oikeasti hyvä, eikä vain jotain sinne päin. Varsinkin nykyisellään vartalomallini tuntuu olevan itselle se suuri haaste. Hartiani ovat aina olleet leveämpi kuin lantioni ja tämä yhdistettynä  kaiken laihtumisen ja imettämisen osalta muuttuneeseen rintavarustukseen aiheuttaa omat haasteensa. Nämä edelliset mainitakseni noin niinkuin esimerkkinä. Oman vartalonsa suhteen on huomattavan paljon kriittisempi ja tämä tuo aina, ainakin itselle, ongelmia täydellisesti päälle istuvia vaatteita metsästettäessä.

Jokatapauksessa, pahinta ostsohimoani tyydytin eilen H&M:n sivuilla ja nyt vain odotellaan.
Pitäisi kyllä ehdottomasti lähteä joskus oikein ajan kanssa katsastamaan ihan oikeat, fyysiset vaatekaupat. Kaiken ihanan paidan ja muun lisäksi yksi asia mitä ehdottomasti pitäisi hankkia ovat farkut, jollaisia siis en tällä hetkellä omista lainkaan (Olenkohan muuten maailmankaikkeuden ainoa ihminen, jolla ei ole farkkuja?). Lisäksi hankin joka kesäksi uudet bikinit ja tänä vuonna ajattelin tarvittaessa investoida tähän hankintaan enemmänkin, onnistuneen projektini seurauksena. Vielä ei ehkä ole se kuumin hetki metsästää bikineitä mutta kyllä niitä tulee selailtua nettikaupoista aina kun jonnekin eksyy. Jos jollakulla on tiedossa joku hyvä vinkki, josta palkintobikinejä voisi löytyä, saa ehdottaa.

kuva: http://weheartit.com/entry/6362309

 

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Mullakaan ei ole ollut farkkuja vuosiin joten ei, et ole ainut ihminen maan päällä ;).Bikineitäkin on vaan ne yhdet. Eikä ripsienpidennyksistä, rakennekynsistä tai kampaajalla käynnistä tietoakaan.Yllätyin todella paljon, kun jokin aika sitten kaupassa käydessäni joku mies tuli kehumaan pukeutumistani. Tokihan talvitakkini on hieno, mutta se on käytössä varmaan jo viidettä vuotta ja enin osa vaatteitstakin on kirppareilta hankittuja.

    • jennie kirjoitti:

      Näinhän se on ettei tyylikkyys aina kysy paksua lompakkoa – onneksi. Olen itsekin tehnyt hyviä löytöjä käyettyjen vaatteiden kohdalla ja myynyt vanhaa alta pois varsin menestyksekkäästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.