Hae
My Project Is Me

Vähän skarpimmat eväät

Moi,

Taas ollaan lempiharrastukseni äärellä, eli syömisen. Joku kirjoitti blogissaan vinkkejä huomaamattomaan kasvisten syöntiin ja tämäkin on omalta osaltaan samaa asiaa. Yhtälailla tässä voisi olla vinkkejä huomaamattomaan energiansaantiin, jos kyseessä sattuu olemaan vaikkapa painonpudotus. Ja ajavatpa vinkit asiansa ihan myös tavallisessa ruokapöydässä ilman sen suurempia selittelyjä. Saanen siis esitellä kolme kertaa skarpimmat eväät

1. Jauhelihapihvit ja kukkakaalimuussi

Pihvit ovat 10% naudanpaistijauhelihasta sekä kananmunasta valmistettuja eivätkä sisällä mausteiden lisäksi muuta. Kukkakaalimuussi vierustalla on sensijaan saanut hitusen voita joukkoonsa mutta toimisi ihan yhtälailla ilmankin.

kuva 2(26)

 

2. Kanapasta kesäkurpitsasta

Kesäkurpitsasta on höylätty pastasuikaleita ja paistettu pannulla pehmeiksi. Kanafileet paistettu ja maustettu. Lisäksi seassa lehtikaalia. Erityisen herkkua tämä on pienellä parmesanjuustolla höystettynä.

kuva 3(21)

 

3. Rakuunalla maustetut uuniporkkanat ja broileri

Uunissa paahdetut porkkanat saavat rakuunasta ihanaasti makua ja jälleen, jos haluaa gurmeeta niin raastettu parmesaani lämpimän porkkanan päällä on taivaallista.

kuva 4(19)

Näitä eväitä (muunmuassa) on nautittu tällä viikolla. Miltä vaikuttaa? Olisiko sinullakin joku mukavan helppo, näppärä ja yksinkertainen vinkki jaettavana?

4 kommenttia

 1. armi kirjoitti:

  mun go-to-meal on: 1pss pakastekasvissekoitusta/hemapaa, 1prk herkkusieniä, valmiiksi pakkaseen paistettu jauheliha/kana ja sipuli. kaikki vaan mikron kautta sulatettuna pannulle, mausteita sekaan ja yks kananmuna rikottuna sekaan kanssa. ei mene kauaa ja voin sanoa et on iso annos (syön itsekseni tämän siis, jos nälkä niin heitän vielä ruisleivän viereen avocadon kanssa) 🙂

  • jennie kirjoitti:

   NAM!! Tämä kuulostaa juuri siltä mitä se varmastikin on: Maukas, nopea ja äärettömän helppo. Nerokkaan yksinkertaista 🙂

 2. Colleen kirjoitti:

  Hei,
  lasketko sinä syömisissäsi kaloreita vai tarkkailetko enemmänkin annoskokoja, ravintosisältöä tms.? Olet saavuttanut hienoja tuloksia elämäntavoillasi, ja olen miettinyt, onko niihin liittynyt juuri kaloreiden laskentaa millään tasolla? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos <3 En varsinaisesti ole laskenut kaloreita vaikka suunnilleen toki tiedänkin mitä syön sillä mitään radikaaleja muutoksia ei missään vaiheessa ole ollut. Itse uskon edelleen ja vakaasti siihen faktaan että vain syömällä vähemmän kuin kuluttaa, voi laihtua. Se kuinka terveelistä ja millä lopputuloksilla, riippuu taas täysin siitä miten makrot jaetaan. Tässä voi olla suuriakin yksilöllisiä eroja, mikä toimii kullakin.

   En tiedä vastasiko tämä lainkaan kysymykseesi mutta tovon kuitenkin niin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.