Hae
My Project Is Me

Sekalaista selitystä

Moikka,

Tämä on yksi niitä tekstejä, jossa yhdistyy kaikki sellainen pieni jota ei voi oikein muualle liittää ja on liian pieni asia kerrottavaksi itsekseen. Tämä on ehkä sitten sitä muuta höpinää ihan nimensä mukaisesti.

Ihan ensimmäisenä haluan tavattoman paljon kiittää saamastani blogitunnustuksesta Päärynälle. Päärynä on jo pidemmän tovin lukenut puuhasteluistani ja saanut itselleen myös lisäpuhtia ja erityisesti aloitusintoa. Mitä suurimmat kiitokset siis sinulle tästä kunnianosoituksesta <3 Se että jollain tapaa voi vaikuttaa oman itsensä lisäksi myös muihin, saa oman olon tuntumaan niin ylpeältä ettei voi sanoin kuvailla. KIITOS!

Toisekseen, keskiviikkona jouluostoksilla käydessäni ostin myös jotain mukavaa itselle (kuka meistä ei muka tee näin?). Tämä ostelu vain oli pakon edessä toimimista kun eräästä vaatteesta oli umpeutunut palautusaika mutta sain luvan vaihtaa sen mihin tahansa muuhun tuotteeseen. Löysinkin edullisen neuleen lämmittämään talvipäiviä. Toivomassani, ja kokeileamssani värissä ei kuitenkaan ollut omaa kokoani ja niinpä otin sovittamatta saman mallin eri värissä. Otin myös saman valmistajan toisen neuleen, myöskin sovittamatta. Kotona huomaan ikäväkseni molempien olevan valmiiksi rikki, joten nyt näiden kanssa on lähdettävä vielä kerran vaihto/palautushommiin. Ihmettelevät varmaan että mikä tämä tällainen tyyppi on, joka ensin palauttaa tuotteita myöhässä ja sitten sanoo uusien tuotteiden olleen valmiiksi rikki. Kuulostaa kyllä yllättävän epäilyttävältä..

Molemmissa tosiaan neulospurkautumia ja tässä tumemmassa jopa kokonainen sauma revennyt 🙁

Ja viimeisenä totean että taidan kärsiä perjantaipahoinvoinnista. Eilen oli ilmeisesti salilla sen verta kovat hauisväännöt että koko homma oli hetkellisesti pakko keskeyttää pahoinvoinnin vuoksi. Pieni tauko ja treeni loppuun ilman ongelmia. Mahtanee johtua raskaudesta vaikka pahoinvoinnin pitäisikin tässä vaiheessa hiipua jo taka-alalle. Myös viime perjantaina minulla oli tavanomaista heikompi olo, joka tosin jatkui launtaina päinvastoin kuin tällä viikolla. Perjantaipahoinvointia se siis on :D.

Ai miten niin kuvaaminen kännykän kameralla ja vatsat vaikuttaa haastavalta yhdistelmältä? Tänään tosiaan olen jo onnekseni päässyt ahkerasti käymään pulkkalenkillä ja ruokaostoksilla sekä siivonnut. Lisäksi ihana ystäväni kävi toimittamassa tonttujen askareita ja tuomassa ensimmäisen joulupaketin. Ja tarkoituksena olisi vielä päästä tosiaan reklamoimaan noista neuleista. Siinä se sitten onkin tarpeeksi puuhastelua yhdelle lauantaille.

6 kommenttia

 1. Päärynä kirjoitti:

  Täällä taas luetaan tekstejäsi 😉 Hyvää viikonloppua 🙂

 2. Anonymous kirjoitti:

  Moi!Voisko sulta saada vielä tässä vaiheessa raskautta semmosen kotijumppaohjeen, missä käydään kattavasti koko kropan lihaksisto läpi? Välineinä mulla on jumppapallo, käsipainot (1 ja 2 kg:n irtopainot ja sellaiset, mihin voi lisätä painoa 6 kg saakka per paino), nilkkapainot muistaakseni 0,5 kg ja 1 kg per nilkkapaino ja leveä kuminauha. Ei kuitenkaan sellaista ohjetta, missä kuminauha sidotaan johonkin, esimerkiksi oveen, kun mulla täällä yksiössä ei paljon ole ovia.Mulla on kyllä Jillian Michaelsin ynnä muita videoita, mutta usein niitä ei tule jumpattua. Yleensä käyn juoksee, kävelee tai hiihtää milloin ehdin ja jaksan ja sitten teen oman puolen tunnin ohjelman / täältä löytyvän vatsalihasvideon ja nykyään myös venyttelyt, mitkä löysin täältä sivuilta. Olisi kiva saada vaihtelua omaan ohjelmaani.Mervi

 3. Anonymous kirjoitti:

  Toivottavasti vaatehässäkkä selvisi (luin tämän blogipäivityksen kirjoitettuani viestin, luen tällä hetkellä kesäkuun kirjoituksia, luen aina kaikki kommentitkin). Vaihdettiin sähköpostia joku aika sitten noista smoothieista.Jos koituu liikaa vaivaa, (ei ole kotona jumppapalloa ja kuminauhaa) ja muutenkin, jos on kiirettä jne, niin unohdetaan noi jumppaohjeistukset, mitä pyysin. Saa kai noita ohjeita uusiin liikkeisiin jumppavideoista, urheilulehdistä ja internetistä. T. Mervi

  • jennie kirjoitti:

   Mervi, ei koidu yhtään liikaa vaivaa – päinvastoin, tämä voisi olla erittäin mielenkiintoinen juttu toteuttaa. Haastavakin, en sitä kiellä, mutta mielenkiintoinen. Joudun kuitenkin lykkäämään tätä siihen hetkeen että saan kuvattua jotain kotona (ja ehkä oman kotijumppapallon myös täytettyä) että saadaan kuvamateriaaliakin :)Kyllä odotus aikanaan palkitaan 🙂 Ainakin toivottavasti. Ja mitä paitoihin tuli, sain ne palautettua ilman sen suurempia ihmetyksiä.

 4. Anonymous kirjoitti:

  Moi, tosi kiva, jos pystyt toteuttamaan, kiitos. Ei haittaa, jos ei mahdu 30 minuuttiin, pidempikin ohjelma voisi olla hyvä. T. Mervi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.