Hae
My Project Is Me

Runtastic

Moi vaan,

kerrankin muistin lenkille lähtiessäni, ja vielä enemmän lopettaessani, kirjata treenin puhelimessani olevaan treeniohjelmaan runtasticiin. Ohjelma on ilmainen ja gps-satelliitin avustuksella se mittaa matkan pituuden ja keskinopeuden. Harrastettava laji on valittavissa, tänään käytiin siis vaunukävelemässä. On ohjelmassa muitakin hienouksia, joita en tosin osaa käyttää 🙂
Jokatapauksessa, perinteinen lenkkini onkin reilu 6km pitkä ja keksinopeuteni on 6km/h. Olen aina arvioinut lenkin noin 5km mittaiseksi ja tuntinopeuteni siis alle 5km/h. Hienoa yllättyä positiivisesti. Käveltävä maasto on vaihtelevaa ja sisältää kolme melko isoa mäkeä (tekee hyvää reisille ja takapuolelle).
Alla muutamaa kuvaa lenkkireitiltäni:

3 kommenttia

  1. niQuz kirjoitti:

    Runtasticiin on saatavana nykyään tuolta SafeCent.fi sivustolta se sykevyö ja matkamittari.Elikkä toisin sanoen voit matkanaikana saada tietoa korvaan, missä kohdalla olet menossa ja paljoko ollu nopeus ja mikä on syke. Erittäin hyvä lisä osa, itsekkin ostin tuollaisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.