Hae
My Project Is Me

Päivän luku

Huomenta,

Viime vikon ahertamisen jälkeen päivän luvuksi muodostui 57,9kg!! Wau! Muutosta edellisviikkoon on siis -1,1kg. En oikeasti voisi olla onnellisempi.

Kuten jossain tuolla aiemmin laskin niin painonmuutosvauhti olisi laskennallisesti tuon -1kg/viikko luokkaa mutta käytännössä enemmän -0,5kg/vko herkuttelujeni vuoksi. Osa siis tästäkin painonlaskusta voi johtua (ja varmaan johtuukin) eilisen kiireaikataulusta ja siitä miten paljon kaikenkaikkineen söi (eilen en herkutellut lainkaan mutta söin kyllä normaalisti).

Vaikka paino todellisuudessa olisikin vaikka 58,5, niin ensiviikolle tähtäimessä on siis vähintään sama luku 57,9. Lähdetään kuitenkin nyt siitä että tämä oli päivän lukema ja tavoitellan ensiviikolle lukua 57,5 mutta ollaan tyytyväisiä vaikka pysyisi samassakin.

 

 

2 kommenttia

  1. Mimmu kirjoitti:

    Onnittelut!;)

  2. jennie kirjoitti:

    Mimmu: kiitos paljon. Nyt hyvällä fiiliksellä matkalla jumpalle:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.