Hae
My Project Is Me

Olet vahvempi kuin selityksesi

Moi,

Joka aamu kun salille menen niin huomaan kaikista LesMills-konseptin mainoksista yhden, jossa lukee ”You are stronger than your excuses” – Olet vahvempi kuin selityksesi. Tämä motivoi minua jokaisella kerralla ja erityisen hyvin se upposi tässä eräänä aamuna kun minulla olisi ollut enemmänkin selityksiä olla menemättä aamutreeneihin.

IMG_2776

Menin siis silti. Treenit eivät ole minulle missään vaiheessa olleetkaan haasteelliset. Lähden oikeasti treeneihin mielelläni, olen lähtenyt koko ajan ja tulen lähtemään myös jatkossa. Jos treenit alkavat harmittamaan, on aika pitää pientä breikkiä. Omat selitykseni, joita minulla oli liittyivät epäilyksiin siitä pystynkö vai en. Epäiilin etten jaksaisi nousta sängystä aamutuimaan huonosti nukutun yön jälkeen (heräsin virkeämpänä kuin aikoihin). Epäilin etten jaksaisi treenata tehokkaasti huonosti nukutun yön jälkeen (jaksoin ihan ongelmitta). Epäilin ettei treeniaikani riittäisi kun en ollut valmistautunut uuteen ohjelmaani ennakkoon (ei ollut ongelma). Kuten huomaatte, aimokasa erilaisia epäilyjä siitä etten pystyisi. Epäilyjä, jotka todistin vääräksi.

IMG_2765

Aina ei tietenkään tarvitse jaksaa mutta on ihan mahtava tunne kun voi aina silloin tällöin näyttää sille sisäiselle epäilijälle että pystyy parempaan kuin luuleekaan.

Kuvissa näkyvät housut on saatu yhteistyökumppaniltani Gazozilta ja ovat heidän uutta mallistoa ja löytyvät  täältä. Hieman epäröin ensin että mitenhän kaltaiseni perustylsä pukeutuja rohkenee sallle muissa kuin perus mustissa tai harmaissa housissa vaan on myönnettävä että tykkään isosti.

gazoz_1

gazoz_2

5 kommenttia

 1. -E- kirjoitti:

  Itseasiassa juuri tänä aamuna pohdin, että olenkohan liian väsynyt aamutreeniin ja pitäisikö vain jättää väliin, kun viime päivät on väsyttänyt jotenkin ihan tolkuttomasti. Mutta päätin kuitenkin raahautua salille ja sain oikeasti aikaan parhaan treenin (ja hien) pitkään aikaan 🙂 Se myös piristi loppu päivää, että kyllä se vaan kannattaa hylätä epäilyt ja raahautua sinne salille. Silloin kun huomaa, että treeni ei alun kaukeudenkaan jälkeen suju eikä tule pirteämpi olo treenistä, on aika levätä.

 2. Hillasuo kirjoitti:

  Tässä Puoli seitsemän -ohjelmassa oli mielenkiintoinen klippi aiheesta. Siinä siis laitettiin ihan faktaa pöytään siitä, miksi aamutreeni voi tuntua pahalta: kortisolitaso nousee ensin, mutta siihen sopeutuu. Mutta kun esimerkiksi omasta mielestäni on epämiellyttävää treenata aamulla tai aamupäivällä, tuli mielenkiintoista perustelua siitä, miksi näin on. Omasta mielestäni siis treeni, jossa syke nousee, tuntuu aamulla epämiellyttävämmältä kuin sama treeni myöhemmin päivällä tai illalla.
  http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/03/13/aamutreeni-tuo-energiaa-paivaan

  • -E- kirjoitti:

   Musta taas aamuisi (noin yleisesti ottaen) treeni sujuu parhaiten, jaksan eniten ja saan eniten itsestäni irti. Meitä on moneen lähtöön 🙂 Noin yleisesti ottaen aamulla herääminen ei ole itselleni ongelma, tosin tällä viikolla se on tuntunut siltä… mistä lie johtuen.

  • jennie kirjoitti:

   Mielenkiintoista, kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.