Hae
My Project Is Me

Kesäkelien pelastus

Moi,

Aihe josta ei kovin paljoa ääneen puhuta mutta joka näin kesäkuumalla on varmasti jokaisen mielessä: Hikoilu. Tiedätte varmaan tunteen kun mikään deodorantti ei tunnu riittävältä vaikka olisi kuinka superhyper. Minä olen oikeasti kokeillut kaikki mahdolliset triple dryt ja rexonat mutta ehdoton kesäsuosikki on pieni mutta pippurinen Absolut Torr.

IMG_6149

Pakkaus itsessään lupaa pitää hien poissa jopa viikon ajan ja jos oikein muistan edellisiltä kesiltä niin kerta viikossa minäkin olen sitä käyttänyt. Muistan kun ensimmäisen kerran pari vuotta sitten tuotetta käytin niin en oikeasti ollut uskoa että salilla huhkiessani hikoilin kaikkialta muualta paitsi kainaloista. Kauneuden eteen tulee sanonnan mukaan kuitenkin kärsiä ja niin on myös tässä tapauksessa. Tavara nimittäin on sen verran tujua että sen levittäminen saa aikaan iholla melkoisen ärsyttävän kihelmöinnin. Tämä kuitenkin helpottuu kerta kerralta eli siinä missä ensimmäisellä kerralla ihoa tekisi mieli vain tuuletella hivenen kuumottavalta kirvelyltä, ei parin kerran jälkeen huomaa enää juurikaan mitään.

IMG_6145 IMG_6147 IMG_6146

Päinvastoin kuin tavallista deodoranttia, tätä taputellaan iholle illalla. Ihon tulee olla puhdas, kuiva ja tietysti ei-ihan-vastikään-sheivailtu. Tätä ihmeainetta lötyy apteekeista n. 10-12€:n hintaan. Pakkaus on pienehkö mutta äärettömän riittoisa. Koska menin hölmöyksissäni heittämään paketin roskiin niin alla oleva kuva on lainattu netistä.

En tietenkään sano että kaikkien tällaista tulisi käyttää mutta jos tuntuu että “mikään ei riitä” niin tässä saattaa olla ratkaisu kesäpäivien hikoiluhaasteisiin.

4 kommenttia

 1. armi kirjoitti:

  mä oon käyttänyt tota nyt puoltoista vuotta tai jotaan sinnepäin ja nyt alkaa purkki olla lopuillaan eli ihan himoriittosaa on ! 🙂 ja tosi hyvää, pitää hien poissa.

  • jennie kirjoitti:

   Joo, minäkin ostin nyt vasta uuden purkin ja edellinen on vissiin silloin pari vuotta sitten hankittu 😀

 2. Jonneli kirjoitti:

  Myös täällä Absolut Torr on aika-ajoin käytössä! Olen itse huomannut sen, että kainaloiden tulee olla TÄYSIN KUIVAT, ei siis yhtään edes saa olla nihkeyttä, niin silloin ei kirvele. Jos hiemankin on nihkeyttä ihossa, niin kirvelee jonkin aikaa aikalaillakin. Ja tosiaan hyvä että kainalokravoja ei ole juuri sheivattu kun tuota laittaa. Tuo on kyllä monen tilanteen pelastus!<3 😀

  • jennie kirjoitti:

   Jaa, olisiko se siitä siis kiinni? Olen aina jotenkin kuvitellut että iho vaan tottuu ajan kanssa.. nimimerkillä, se ensimmäinen kerta taas talven jälkeen oli kyllä jotain kamalaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.