Hae
My Project Is Me

Uusi ystävä aikuisiällä

Ystävyys ei ole itsestäänselvyys ja olen äärimmäisen kiitollinen jokaisesta ystävästäni. Olen onnekas, sillä minulla on ystäviä, joiden kanssa meillä on jo vuosikymmenten aikaisia yhteisiä muistoja. Mutta näiden, jo nuoruusvuosilta mukana kulkeneiden ystävien lisäksi on myös sellaisia ystäviä, joihin olen tutustunut vasta myöhemmin, mutta joiden kanssa ystävyyssuhde on aivan yhtä merkityksellinen.

Ja se onkin ystävyydessä ehkä parasta; hyviä ystäviä ja ystävyyssuhteita mahtuu aina elämään lisää eikä koskaan voi tietää mistä ja milloin sellaisen löytää.

Kuva Pixabay

Olen aiemmin julkaissut kiitospuheen ystävyydelle ja arvostan ihan erityisellä tavalla jokaista lukukertaa, joten kiitos jos käyt lukemassa <3

Voisin tänäkin vuonna kiittää ystäviäni mutta jostain syystä olen miettinyt paljon sitä, kuinka kaikki eivät yhtä onnekkaita ystävyyssuhteissaan ole. Yksinäisyys on sydäntä raastavaa ja siksi haluankin tänä ystävänpäivänä tuoda erityisesti ilmi, että myös aikuisiällä on mahdollista luoda ja löytää merkityksellisiä ystävyyssuhteita.

Olen tosiaan itsekin löytänyt elämääni myös ihan viimeisten vuosien aikana ihmisiä, joita saan ystävikseni kutsua. Näidenkin ystävien kanssa jaetaan yhtälailla ilot ja surut; nauretaan ja tarvittaessa myös itketään; Hyvän ja syvän ystävyyden ei todellakaan tarvitse olla peruja lapsuudesta tai nuoruudesta vaan jos on onnekas, sellaisen voi löytää myös (kypsällä) aikuisiällä.

Näillä saatesanoilla hyvää ystävänpäivää jokaiselle ystävälle

kuva Pixabay

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *