Hae
My Project Is Me

Helmikuun mitat 2014

Moi,

Tammikuu on takanapäin ja on päivä, jota kuukausi sitten minä odotin tulevaksi merkittävin tuloksin. Ja merkittävä tulos minulle tarkoittaisi käytännössä mitä tahansa sillä alkanut tammikuu

 • katkaisisi joulukuun alusta asti päälle jääneen herkkukierteen
 • tarkoittaisi kuntosalin aloittamista (eli merkittävää treenimuutosta sitten hiipuneen kotijumppaintoilun)
 • sokerittomalle kuulle siirtymistä
 • superfoodien säännöllistä käyttöä

Niinpä siis omat odotukset olivat jo tammikuun mittoja ottaessa korkealla tulevien, tämänpäiväisten mittojen suhteen. Olihan elämäntapamuutokseni melko radikaali, vaikka jonkinmoista aktiivisuutta koko ajan olikin ollut ja ruokailuja tullut (ainakin mielikuvissa) seurattua. Nyt jälkikäteen voin todeta etten ottanut tästä kuitenkaan minkäänlaisia paineita, vaan homma rullasi eteenpäin ihan itsekseen; Salille oli mukava mennä ja vielä mukavampaa oli lähes viikko toisensa jälkeen huomaavansa lisäävän vastuksia edes ihan pikkuisen. Kehitystä siis tapahtui.

tammikuun kohokohta salilla ei liity mtenkään painoihin

tammikuun kohokohta salilla ei liity mitenkään painoihin

Treenitunteja olen kirjannut tammikuulle 33 ja ne sisältävät salit, kotitreenit sekä vähintään 30min mittaiset yhtäjaksoiset kävelyt. Kaikki arkiaktiivisuus (ne rapputreenit ja muut lyhytkestoisemmat hauskat pikkujutut) jäävät tästä ulkopuolelle.

tammikuun liikunnat viime vko

Ruokavaliossa on muutamat hetket, jotka olisi voinut viettää paremminkin. Ensimmäisenä tulee mieleen 29.1 vietetty leipäöveri-iltama, joka vain todisti minulle sen etten vielä ole valmis palauttamaan leipää ruokavaliooni. Ihan leivättä en ole senkään jälkeen pystynyt olemaan mutta en ole itselleni tehnyt leipää lainkaan, vaan maistanut sitten pienen ylijäämäpalan, jos sellaisia on perheen muilta syöjiltä jäänyt. Edistystä sekin.  Joitain yksittäisiä, joskin sallittuja hetkiä kuului myös kuukauteen kuten kummipoikani syntymäpäivät. Paino on sahannut viikkotasolla edestakaisin jopa parin kilon verran ja tiedän tämän johtuvan ihan puhtaasti kulloisenkin mittaushetken nestetasapainosta vaikka pyrinkin sen aina vakioimaan samaan paikkaan heti sängystä noustuani.

01a9a71c7dbc573d5b367841422d4ac14739c46fd8 01b7a95d8ae1f73a20d1e791dacd4cb186b6b43357 01bf2208fe565c3b97d0dd9f0671ad2766586f5432 013a1f72a27f049f9340319641e44c472c7cfdb751 017781b0e4f3d9f3d9572665bd06d2c1e9f8844dc1

Mutta kun otetaan vaa’an lisäksi muita mittareita, ovat tulokset tämän näköiset:

IMG_2406 0130e55b819bf4ca586f60f9f3d0182d0ac347995a 01e2f797caabfc3b3812dca7d6537462de01c4435b

 

NYT                                                                                                                  VIIMEKSI

Paino:                   56,6kg                                                                               56,6kg       

Vyötärö:               71cm                                                                                 70,5cm      
Navanympärys:  80,0cm                                                                              78cm        
Peppu:                  91cm (korkeimmalta kohdalta)                                    91,5cm     

Rasvaprosentti:   23,0%                                                                               23,8%         

helmikuun mitat_2014

Kuva suurenee klikkaamalla

Ja vielä pieni vertailu edelliskuuhun

Vertailukuvaa kuukauden takaa

Vertailukuvaa kuukauden takaa

 

Muutosta on tapahtunut vaikkakaan ei ehkä niin paljon kuin olisin voinut näillä ”radikaaleilla” muutoksilla odottaa. Olen kuitenkin omassa tavoitteessani, pudottaa noin 1:n prosenttiyksikön verran rasvaa kuukausitasolla eli siinä mielessä ehdottoman tyytyväinen. Jos viime viikkoon vertaa niin paino on edelleen nousussa mutta mieluummin pudotan vähemmän painoa ja enemmän rasvaa kuin enemmän painoa lihaksten kustannuksella.

Helmikuulle on luvassa vielä pieni lisäefortti sillä otan ensimmäistä kertaa käyttöön rasvanpolttoa tukevia valmisteita. Jos joku vielä muistaa niin saamassani Leaderin paketissa oli myös CLA-valmistetta sekä vihreä tee-kapseleita joiden pitäisi siis auttaa tässä rasvanpolttoprojektissa. Toki, mistään ei ole hyötyä ellei perusasiat (ruokavalio ja liikunta) ole ensin kunnossa. Siispä jälleen, jään mielenkiinnolla odottelemaan helmikuun mittoja ja sitä tosiasiaa että onko näistä valmisteista mihinkään.

IMG_2411

5 kommenttia

 1. -E- kirjoitti:

  Ihanat nuo uudet hiukset 🙂 Taisin näin jo kommentoida joskus aiemminkin 😛

  • Rahkapomppis kirjoitti:

   samaa mieltä, uus tukka sopii tosi hyvin. ottis näyttää sulla kivalta, samoin väri 🙂

   • jennie kirjoitti:

    Jes 🙂 Tykkään itsekin koska tuo mukavasti sitä jotain tukkaan, joka on muutoin aina kiinni.

 2. Nimetön kirjoitti:

  Olet todella timmissä kunnossa, sixpäkki näkyy myös! Samaa mieltä hiukstyylistäsi 🙂 Tummempi väri ryhdistää ja on hyvä kehys kasvoillesi. Toivotan paljon onnea ja menestystä kuntoilussa ja muussa elämässä, ja odottelen innolla uusia postauksiasi!

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos, olen itsekin tuosta tukasta sitä mieltä että piristää kummasti varsinkin kun se on 98% ajasta kuitenkin aina kiinni 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.