Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Eroon mustapäistä! (sis. alekoodin)

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Kaupallinen Yhteistyö: MayBeauty

Jos vaivana on mustapäät kasvojen alueella niin esittelen todistetusti toimivan tavan päästä niistä eroon. MayBeautyn The Incredible Face Mask – on nimensäveroisesti melko ihmeellinen ja jo yhdellä käyttökerralla iho on selkeästi puhtaampi, pehmeämpi ja mustapäät ovat tipotiessään. Ja nämä kirjoitetut kehut ovat peräisin ystävältäni, joka ensimmäistä kertaa koskaan tämänkaltaista naamiota kokeili.

Tämän naamion voisi levittää siveltimellä mutta itse tykkään käyttää sormia. Sormin levitettäessä koen että saan paremman tuntuman sensuhteen kuinka tasaisesti naamio on kasvoille asettunut. Mitä tasaisemmin naamion saa kasvoille levitettyä, sitä tasaisemmin se kuivuu ja sen helpompi se on poistaa.

Levittämisen jälkeen naamio jätetään kasvoille vaikuttamaan kuivumiseen saakka (noin 35-40min). Poistaminen tapahtuu kuorimalla naamio irti kasvoista. Myönnän että itseäni hieman jännitti, sillä inhoan laastarinkin irrottamista. Kaikenlisäksi olin onnistunut sotkemaan naamion sekaan hiuksia levittäessäni sen kasvoilleni ulkoilmassa. Pelko oli aika turha, sillä naamio kuoriutui iholta lähes kivuttomasti. Ei täysin mutta lähes – Ja edelleen laastarin irottaminen tuntuu inhottavammalta.

Jos epätasaisuuksia on ihossa paljon, voi ne nähdä naamiossa sen poistamisen jälkeen. Vastaavasti taas iho tosiaan jää puhtaammaksi ja pehmeämmäksi. Lopuksi kasvot on hyvä pestä vielä lämpimällä vedellä ja kuivata pyyhkellä taputellen.

Jos siis haluat eroon mustapäistä, ja muista epäpuhtauksista, niin saan tarjota sinulle 30% alennuksen tilauksestasi MayBautyn Verkkokaupassa. Jos kokeilet tuotetta niin kerrothan mitä tykkäsit. Tai jos olet kokeillut muita Maybeautyn tuotteita niin kerro ihmeessä kokemuksesi myös niistä. Itse olen ollut positiivisisesti yllättynyt enkä yhtään ihmettele niitä kaikkia kehuja, joita tuotteet ovat saaneet.

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

2 kommenttia

  1. Elina kirjoitti:

    Oi, nämä kyllä ovat nousseet lemppareiksi! Itse ensimmäisellä kerralla innoissani levitin poikakaverini parrallekin tuotetta. Ei ollut hänelle ehkä mieluisin kokemus se 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.