Hae
My Project Is Me

Päivän luku

Moi,

Kuten ilmi on käynyt niin koko viime viikko meni pipariksi, kirjaimellisesti 😀 Jotain ehkä kertoo että koko viikon suurin onnistuminen oli se etten lauantaina mennytkään ostamaan kebab-annosta vaikka mieleni kovasti teki. Siinä vaiheessa siis kun se tilaisuus sitten loppujen lopuksi tarjoutui, ei tehnyt enää mieli yhtään (kiitos ihana ystäväni, vähintäänkin yhtä terveellisten, tuparikutsujen tarjoilujen).

Tällaisilla fiiliksillä vaalle mentiin:

kuva: http://www.mersworld.com/2011/08/01/healthy-living-tips-26/

Vaikkakin lmeisen turhaan, en olisi uskonut (enkä oikein usko vieläkään) mutta paino oli tasan 56,0kg! Eli siis -100g

Onnekseni olen nyt taas viisaampi kuin viime viikolla, ja voin todeta että ne karkit voi ihan hyvin jättää myös kaupan hyllylle. Ei siellä oikeasti mitään hirmu hyvää namia edes ole – sen verta olen kyllästynyt kaupan karkkivalikoimaan. Onneksi. Ei mutta ihan rehellisesti voin sanoa että muutamana ensipäivänä tuo herkuttelu tuntui ihan hyvältä mutta viikon jälkeen ei enää niinkään. Ehkä siinä lapsuusajan karkkipäivässä on oikeasti ollut ideaa.

2 kommenttia

  1. Mimmu kirjoitti:

    Mä en edes uskaltaisi mennä vaa’alle tänään, vois olla lukemat melko pelottavia. Mutta sä olet taas onnistunut tiputtamaan painoa vaikka ilmeisesti on ollut herkutteluviikko takana 🙂

  2. jennie kirjoitti:

    Mimmu: Olisin varmaan itsekin käynyt vaalla vasta huomenna jos tätä blogia ei olisi:) Pääsipä kerrankin yllättymään oikein todenteolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.