Hae
My Project Is Me

Parempaa oloa liikunnasta

Moi, 

Minulla ei ole oikeastaan muuta ajatusta kuin että ”En ehkä näytä siltä että vietän perjantai-illat salilla – Vielä!” Olisin halunnut tähän ajatukseen yhdistää jonkun erittäin tuskanhikisen treenikuvan mutta sellaista ei valitettavasti ole tarjolla. Vaikka tosiaan vielä en edustakaan ulkoisesti tyyliä ”Wau, tuo tyttö treenaa varmaan ahkerasti” – imagoa niin ennemmin tai myöhemmin se on edessä. Kun kaloreita palaa, hiki valuu ja treenin lopussa on pakko vain istahtaa hetkeksi lepäämään, voi todellakin taputtaa itseään olalle ja kehua hyvin tehdystä työstä. Pian nähdään kuka on huhkinut perjantait siellä salilla ja kuka ei 😉treeni

Enkä siis tosiaan vähättele omaa ulkonäköäni millään lailla. Tiedän hyvin etten ole hullummassa kunnossa ja moni olisi onnellinen jo tästä mutta tavoitteita on hyvä olla olemassa. Se mitä sensijaan vähättelen on poseeraustaitoni. Mieleni tekisi poistaa kaikki eilen julkaistut kamaluudet mutta annan niiden kuitenkin olla (ainakin toistaiseksi). Alla oleva on jälleen hyvä esimerkki siitä, mistä puhun

Otto 1: katson kameraan mutta millä jäätävällä ilmeellä

Otto 2: Nyt hymyillään, ehkä vähän liikaa ja turhan irvistäen

Otto 3: Noniin, ole luonnollinen (eli katso vain sitä näyttöä, se on paras)

osaan poseerata

Poseerauskurssi olis mukava, tai oikeammin kurssi nimeltä Näin onnistut valokuvissa. Myös valokuvauskurssi voisi olla tarpeen, ainakin kun katsoo seuraavaa kässäritreeniä (okei, oli hämärää ja kyseessä oli puhelin mutta noin yleensäkin se olisi mukava). Käsilläseisontatreenit etenevät hiljalleen ja huomaa hyvin että keskivartalon tuki ei todellakaan ole samaa luokkaa kuin se on joskus ollut. Luvassa siis tiukkoja treenejä ja vieläkin tiukempia vatsatreenejä. Käsilläseisonta on vain tapa testata treenin tehokkuus ja tulos, vähänniinkuin lankkua toisella tapaa tehtynä.

2PicMonkey Collage

ps. Pahoitteluni myöhäisestä postasuajankohdasta. Minulla on ollut kertakaikkisesti kaikkienaikojen pahin perjantai, joka onneksi huuhtoutui unholaan treenin tiimellyksessä. (Hyvä) treeni = parempi mieli 🙂

 

6 kommenttia

 1. Tiina kirjoitti:

  Miullakin tullu monesti salille kunnon flow-fiilis ja tunne et sitä oikeesti rakastaa :). Kirjotinki tosta joku aika sit:
  Rakkaus kuntosaliin
  Toki on niitä huonojaki päiviä ja treenejä, mut se on kyl niin hyvä fiilis kun saa kunnon jees-fiiliksen päälle :).
  Hehe, miullaki kuvamatsku on aina ton tyylistä, en vaa osaa luontevasti posettaa :D.

 2. -E- kirjoitti:

  Allekirjoitan täysin lauseen hyvä treeni, parempi mieli 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Eikä sen välttämättä tarvitse edes olla mikään erityisen hyvä, siksi sulkeetkin 🙂 Mutta toisaalta, onko mikään treeni koskaan huono?

 3. Hanna kirjoitti:

  Täällä toinen joka haluaa poseerauskurssille!

  • jennie kirjoitti:

   Tänään (taas) ihailin kuinka jo ammattimaiset tyylibloggarit vain hehkuvat kuvasta toiseen. Vaatinee vain harjoittelua, niinkuin kaikki muukin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.