Hae
My Project Is Me

Jalkapäivänä

Moikka,

Kaikesta puheesta huolimatta en vieläkään ole saanut aikaan siirtymistä saliohjelmasta toiseen ja eilisen jälkeen en taas mukamasti haluaisikaan. Kyseessä oli jalkapäivä ja voi että, en minä halua ottaa tästä mitään pois tai vaihtaa johonkin muuhun.

Lämmittely crossarilla
Viime viikolta tuttu vatsasarja noin 4,5min
Kyykkysarja noin 5min (tästäkin luvassa videota, odottakaahan vaan)
Maastaveto
Loitontajalaite
Lähentäjälaite
Ojentajalaite
Koukistajalaite
Yhden jalan kyykyt (Kiitos Nanalle helmikuun haasteesta!)
Venyttely

Toistomäärät olen nostanut 15:een entisen kymmenen sijaan johtuen pienemmistä vastuksista tosin yhden jalan kyykyillä aloittelen nyt kymmenellä. Muutoin liikkeet tulee tehtyä liike kerrallaan mutta lähentäjä/loitontaja sekä ojentaja/koukistaja-liikkeissä teen nämä kaksi peräkkäin ennen taukoa. Nuo omat sarjani teen vastaavasti vain sen yhden kerran ja kyykkysarja sisältää eri tempoon tehtäviä peruskyykkäilyjä Bodypump- tuntien hengessä. Jos aikaa olisi, haluaisin kuitenkin ehkä hivenen lisätä vielä yhden, tai no oikeastaan kaksi, peppuliikettä tähän kaikkeen:

5 kommenttia

 1. Jonna1983 kirjoitti:

  Jos haluat jotakin vaihtelua treeniin niin siihenhän riittää vain liikkeiden paikkojen vaihto. Alotatkin vaikka sillä minkä olet normaalisti tehnyt viimeisenä:)Hyvähän se on aika ajoin vähän muutella treenejä niin kroppa saa kehittyäkseen uusia ärsykkeitä!

  • jennie kirjoitti:

   Näinhän se on 🙂 Tämä on tosin nyt vasta muovautunut tällaiseksi, joten ehkä etenen vanhojen tuttujen liikkeiden kanssa vielä hetken 8osasta onkin jo tovin tauko ehtinyt kulumaan)

 2. Anonymous kirjoitti:

  Hei, mihin katosi tuo tekstisi ”Käänteinen projekti”? 🙂 Varmaan sen poistit jostain syystä, silti nuo poistetut tekstit jää aina esim. Bloglovinin syövereihin kummittelemaan, että näkee juuri sen pari ensimmäistä lausetta. Olis kyllä ollut mukava lukea loppuun :)- S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *