Hae
My Project Is Me

Ilmassa on juhlantuntua

Tänään on päivä, jota moni on odottanut. Toinen saa todistuksen peruskoulun päättämisestä ja toinen laskee kutreilleen lakin valmistumisensa merkiksi. On lauantai, jolloin ympäri Suomen juhlitaan koulutyönsä päättäneitä.

Oma koulumatkani vei aikanaan peruskoulusta lukioon ja lukiosta ammattikorkeakouluun. Matkan varrelle on mahtunut monta mahtavaa muistoa niin kouluun kuin yksityiselämäänkin liittyen. Monia ystävyyssuhteita on solmittu ja monta kyyneltä sekä ilonhetkeä koettu. Paljon on opittu ja siitä on kiittäminen opettajia, vanhempia ja kaikkia tukijoukkoja opiskelujen aikana. Vaikka koulunkäynti ei aina mukavaa olisikaan niin olen tässä vaiheessa kiitollinen koulutusjärjestelmästä, joka mahdollistaa opiskelun jokaiselle. Erityisen kiitoksen ansaitsee tietenkin jokainen koulutyönsä päättänyt. Kiitos kun olet jaksanut opiskella. Kiitos kun jaksoit yrittää niinä vaikeinakin hetkinä. Kiitos kun olet koulutyösi päättänyt.  Olet tehnyt hyvän työn ja nyt on aika nostaa malja tämän kunniaksi.

Onnea siis jokaiselle koulutyönsä päättäneelle!

IMG_3332

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.