Hae
My Project Is Me

Tukholman tuliaisia

Moikka,

Tukholman matka on nyt taakse jäänyttä elämää ja kyllä on vain todettava että arkeen on omalla tavallaan ihana palata. Loma, vaikkakin lyhyt, meni kuten loman kuuluukin – nauttiessa. En aio ympätä tähän postaukseen vielä lupaamaani ruokapäiväkirjaa sillä haluan käsitellä tuon syömisosion ihan omana itsenäisenä aiheenaan. Sen sijaan aion käsitellä matkan kaiken muun, paitsi ruokailun, kantilta.

Lähdimme siis risteillen koko perheen voimin Silja Serenaden DeLuxe-luokassa kohti Tukholmaa keskiviikkona. Hytti oli kokoonpanollemme oikein hyvä kokonsa, sijaintinsa ja varustelunsa suhteen. tuo varustelu se ehkä oli se kaikkein paras – minibaari. Ei ehkä niinkään sisältönsä puolesta vaan vauvan kanssa matkustaessa käytännöllisyytensä takia. Lisäksi hytin hintaan kuului erikoisaamiainen.

Laivalla meitä matkaajia viihdytti mahtava miss Divet yhdessä D-dancers:ien kanssa. Itseltäni, tai siis meidän porukalta, jäi tuo pääesiintyminen keskiyöllä näkemättä mutta onneksi tätä iloa oli tarjolla myös alkuillasta. Lavalla nähtiin miss Divet:n esittämänä kansainvälisiä tähtiä aina Madonnasta Johanna Tukiaiseen ja todellinen ammattilainen hän esiintyjänä ja viihdyttäjänä on. Alla hieman videokuvaa tunnelmasta

Kun keskiviikkona lähdimme Suomen räntäsateesta oletin Tukholman sään olevan jotain parempaa. Jostain syystä siis mielestäni Ruotsissa kaikki, ainakin sää, on aina ollut parempi kuin Suomessa. Näin oli myös nyt – vaikkakin ulkona satoi niin loskaa tai hillittömiä vesivalleja ei ollut lainkaan. Sateen kuitenkin haitatessa hieman tunnelmaa ei varsinaista kiertelyä kuitenkaan tullut harjoitettua ja Tukholman valloitus jäi tasantarkkaan keskustan kahdelle kadulle sekä jo aiemmin mainitsemaani Gallerian-ostoskeskuskeen muun muassa muffineja metsästämään.

Täytyy sanoa että alennuksiin olin ehkä hieman pettynyt vaikka hieman jotain löytyikin. Accessorizelta ostin jotakuinkin konjakin ruskeat nahkasormikkaat (olen tähän saakka omistanut vain mustat) sekä korvakorut. Noista sormikkaista olen erittäin onnellinen, hintaa jäi 70%-alennuksen jälkeen vain noin 8,5€. Lisäksi Hennesiltä ostin kesää silmällä pitäen luonnon valkoisen hameen noin viidellä eurolla. Hame on muuten juuri sopiva eikä anna liikoja kiloja anteeksi, joten parempi pysytellä tämän kokoisena.

Kaikenkaikkineen takana onnistunut matka ellei sitten huomioida että tämä matkailija on elämäntaparemonttilainen, ja vielä kaikenlisäksi karkki- ja suklaalakossa. Mainitsin etten aio sen enempää ruotia tätä ruokapuolta mutta kerrottakoon että karkkia ja suklaata en koko reissun aikana syönyt mutta kaikkea muuta sitten senkin edestä 😀 Loma, vaikka lyhyt sellainen, on kuitenkin aina loma ja niinkuin itselleni olen luvannut – erikoistilaisuudet antavat aina anteeksi poikkeavuuden säännöissä. Tästä kuitenkin tarkemmin huomenna.

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Pakko kysyä, kuin sä olet noin ruskettunu? Käytkö solariumissa tai käytätkö itseruskettavia? 🙂

  2. jennie kirjoitti:

    Moikka Anonyymi, Tämä väri on ihan purkista saatua 🙂 Kiitos kehuista kuitenkin. Joskus joku aiemminkin kyösisi niin listasin käyttämäni tuotteet tänne: http://myprojectisme.blogspot.com/2011/11/itseruskettavat-tuotteet.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.