Hae
My Project Is Me

Vaikka mitä ja vielä enemmän

Moi,

Ihanan aurinkoisen sunnuntain, tai oikeastaan koko viikonlopun siivittämänä on mahtavaa jatkaa kohti tulevaa viikkoa. Olen maininnutkin monesti että Suomalaisen kansallisvelvollisuus on viettää aikaa ulkona jos aurinko sattuu paistamaan ja sen takana seison edelleen.

Sunnuntaina painelimme pihalle puolikymmenen aikoihin ja sisälle palasimme iltakuudelta. No ehkei liioitella, kyllä me siinä yhden jälkeen kävimme kotona syömässä mutta muutoin päivä sujui ulkoillen. Ensimmäisenä aloitimme pojan kanssa puistossa, jossa kului tunti. Tätä seurasi reilu 10km lenkki, josta minä ahkerasti juoksin ensin pienoisia pyrähdyksiä (3-4min), jota seurasi noin 10min kävelyosuus.  Jollain näistä kävelyosuuksista minua vastaan kuitenkin hölkkäsi vaunujen kanssa joku nuori pariskunta ja kilpailuvaistoni puski pintaan – kyllä minäkin pystyn! Ja niin tottavie pystyin. On kyllä hurjaa miten paljon sillä että voiko molemmilla käsillä viuhtoa vauhtia vai ei, on merkitystä jaksamiseen. Ei todellakaan tuntunut yhtään niin kepeältä kuin perjantai-iltana, vaikka vauhti oli jopa mahdollisesti hitaampi.

Koska tarkoituksenani oli mennä lenkiltä suoraan kauppaan, niin kävelin viimeiset 20minuuttia ihan tarkoituksella. Arvioin kuitenkin oman matka-aikani vähän turhan hitaaksi ja meillä jäi vielä 20minuuttia aikaa leikkipuistoon ennen kauppojen aukeamista.

Kauppareiussu olikin kannattava sillä ostin hieman urheiluvaatteita 70% alennuksella. Olen joskus miettinyt että kuka kumma ostaa vaatteensa ruokakaupasta mutta näköjään minä itse. Nyt mukaan tarttui muutama paita sekä syksyä varten ulkoiluhousut. Jokin aika sitten muuten täydensin saliharjoitteluvarastoani uusilla urheiluliiveillä sekä housuilla eli nyt alkaa olla varustearsenaali taas kasassa.

Pikaisen kotikääntymisen jälkeen jatkoimme Alppilaan ilmaiskonserttiin.

Ei voi millään pysähtyä, ei 😉
Siinä kesäisestä alkuillasta nauttiessamme aloin pohtia tulevaa lomaa, johon on siis vain kaksi viikkoa aikaa. Mitään matkaa tai muita suunnitelmia ei näillä näkymin ole tiedossa joten ajattelin viettää turistielämää pitkälti kotinurkissa. Lähialueillahan tulee harvoin kuljettua silmät ummessa ja sellaisia asioita, joita ehkä tekisi matkalla, ei tule tehtyä. Tämä korjataan nyt ja tarkoituksena on ainakin käydä linnanmäellä hattaroilla (laitteisiin tuo pikku-ukko taitaa olla liian pieni), kävelemässä Töölönlahti ympäri, aamuiseen kauppatoriin tutustuminen sekä yleinen kuljeskelu ympäri kaupunkia joko pyöräillen tai vaunujen kanssa ihan turistina.  Niin, ja taitaapa ainakin valkosipulifestivaalit osua lomani ajalle. Toivotaan siis aurinkoisia säitä, muutoin täytyy hieman miettiä kuvioita uudestaan.  Jaa , tulipa taas tälläinen ”vähän kaikkea muttei kuitenkaan mitään”- postaus. 

14 kommenttia

 1. ~LOVE~ kirjoitti:

  MISSÄ oli -70% alet?? Prisma?? :)Alppipuistossa meilläkin oli hauskaa muksun kanssa. Välil vaa inhottavia örisijöitä siellä..:/

 2. Lintunen kirjoitti:

  Prismasta on tullut monesti löydettyä hyviä urheiluvaatteita, liian harvoin (tai ehkä onneksi :D)sinne vaatepuolelle tulee vaan eksyttyä. Ruokakaupoissa kyllä tuntuu olevan todella usein vaatealennuksia, ei vain yleisinä aleaikoina. Tai niin se varmaan joka kaupassa nykyään, vaatteita alennuksessa ympäri vuoden :)Kohta pitäisi lähteä Lidliin hakemaan pyöräilyshortseja ja testaamaan millaisia ne ovat. Muihin sieltä ostettuihin urheiluvaatteisiin olen ollut todella tyytyväinen, toivon mukaan myös näihin 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kerran oikein vartavasten lähdin Lidlistä jotain jumppajuttua katsomaan mutta nehän olivat loppu jo ennen paikalle pääsyäni.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Huh! Löysin tänne ihan vahingossa, ja vahingossa jouduin sitten selaamaan koko blogin läpi. 🙂 Todellakin mahtava remontti! Elättelen toivoja, että pitkään suunnittelemani ”läskileiri” tuottaa vähintään yhtä hienoa tulosta 😉 Tällä viikolla ohjelmaan on otettu hikiliikunnat 5krt/vko. Oli se sitten lenkkiä tai salia, kunhan tulee tehtyä. Maitorahkan kulutus on onnekseni ollut kohdallaan jo useamman kuukauden…. 🙂

 4. Anonymous kirjoitti:

  Moikka moi!Jostain elämäntapamuutos blogilistauksesta eksyin sivullesi ja olen todella iloinen puolestasi minkälaisen muutoksen olet saanut aikaiseksi 😉 ja vieälpä melko lyhyessä ajassa! Itse ammattilaisurheilijana(Fitness) on mukava lukea, että joku muu viettää aikalailla samankaltaista elämää kuin itse ;). En seuraile blogeja juurikaan, mutta sinun kuulumisia on mukava lukea! Tsemppiä treeneihin ja jatkahan samaan malliin, voit olla ylpeä saavutuksistasi!

  • jennie kirjoitti:

   Tämä sinun kommenttisi sai itseni ihan innosttumaan omista tekemisistäni uudestaan. Kun kaltaiseltasi ammattilaiselta saa antamasilaista palautetta niin ei voi muuta kuin kiittää ja todeta että kylläpä tuli mieli lähteä treenailemaan 😉 Tämän kommentin innostaman muuten päädyin kirjoittelemaan lyhyesti tämän päiväisen (tiistai) postauksenikin joten eritysikiitos vielä sinulle.

 5. Ida-Mari kirjoitti:

  Itsekin olen viime aikoina tajunnut Prismoista ja muista tavarataloista löytyvän monesti edullisia ja laadukkaitakin treenivaatteita!Tämmöiset arkiset postauksetkin ovat oikein kivoja, vaikka myös esimerkiksi treeni- ja ruokavinkeistä pidänkin 🙂

 6. Miss JS kirjoitti:

  Ihania uusia treenivaatteita, niitä ei voi kyllä koskaan olla liikaa! 🙂 Ja ovat usein niin kalliita, että 70% alennus on kyllä huima! Hintaa jää paljonkaa maksettavaks.Löysin joku aika sitten blogisi ja täytyy kyllä sanoa, että oot tehnyt mahtavan muutoksen kropassasi! Etkä ole päästänyt itseäsi miksikään riu´uksi, vaan oot juuri täydellisessä kunnossa. Omasta mielestähän on aina korjattavaa, kroppa ei ole koskaan valmis 😉 Itse oon kans jo muutaman vuoden ajan juossut ahkerasti, jopa puolimaratoninkin päästellyt 😀 Salille ei meinaa olla motivaatiota.. Ku ees kerran tai kaks kertaa viikos jaksaisi.Huh mikä sepustus, mutta blogisi inspiroi ja näitä tekstejäsi ilolla aina lukee! 🙂

 7. Anonymous kirjoitti:

  Moi! Paljonko sulla on yleensä keskisyke juoksulenkeillä? Esim kun hölkkäät/juokset 10km? Oletko havainnut muutoksia sykearvoissasi? Tarkoitan että onko fyysisen kunnon kohentuminen laskenut sykettä urheilusuoritustesi aikana? Itse vasta hankin sykemittarin ja sen käyttö on vielä hieman hakusessa. Sen ainakin olen todennut, että mittarin automaattisesti laskema maksimisyke ei ainakaan omalla kohdallani pidä paikkaansa, se on liian alhainen. Olen nyt muutaman kerran juossut mittarin kanssa 5km:n lenkin ja molemmilla kerroilla keskisyke on ollut 185, osaatko sanoa siitä mitään?Kiitos etukäteen 🙂 Hienoa että jaat tämän projektisi kaikkien kanssa, jatka samaan malliin. Kirjoituksistasi saa paljon ideoita ja motivaatiota.

  • jennie kirjoitti:

   Sykkeet ovat toki madaltuneet alkuajoista kun peruskunto on kasvanut. Taitaa pysytellä siellä 150:n kieppeillä. Vauhti on jotakuinkin 10km/h. Oma sykemittarini tosin on hieman epäluotettava kapistus jo nykyisin sillä välillä se toimii moitteetta ja välillä ei lainkaan. Viimeksi juoksumatolla lämmitellessäni sykkeet näyttivät koko ajan alle 110 vaikka vauhtia oli 16km/h ja olo ihan hengästynyt. Mutta siis omien tuntemuksieni mukaisesti tuo 150 on varmaan aikalailla todenmukainen arvo. En ole mikään liikunta-alan asiantuntija mutta minusta tuo 185 kuulostaa korkealta lenkkisykkeeltä. Oletko varma ettei kyseessä ollut maksimisyke? Tai että asetukset ovat mittarissa okein? Enkä siis tahdo missään nimessä tätä lukua epäillä, 185 on vain oikeasti hurjan kuuloinen luku kun ajattelen itseäni ja omia mksimisykkeitäni. Äärettömän hengästyneenä pääsen ehkä jonnekin tuonne 186-189 välille ja se on tosiaan vain jonkinasteinen piikki suorituksessa, jolla jaksaa muutaman minuutin. Jos joku oikeasti aiheesta tietävä lukee tätä vastausta ja viestiä niin saa ehdottomasti kommentoida mukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *