Hae
My Project Is Me

Kiitos kesäkuu

Kesäkuu on hurahtanut ohi sellaisella vauhdilla, etten ihan vieläkään usko että huomenna herätään heinäkuuhun.

Kesäkuussa päättyi (viimein) koeaikani nykyisessä työpaikassani. Pitkä puolen vuoden koeaika on siis nyt ohi ja olen vakinaistanut paikkani. Kertaakaan en ole puolen vuoden aikana työpaikanvaihdosta katunut ja olen ollut muutokseen pelkästään tyytyväinen. Olen alalla mistä nautin, sellaisten ihmisten parissa kenestä pidän.

Kesäkuussa aloitin myös uuden vaihteen kroppaprojektissani siirryttyäni kokeilemaan ketogeenistä ruokavaliota. Hassua ajatella että tätäkin matkaa on tosiaan taitettu jo kuukausi – vastahan tämä alkoi.

Kesäkuu on mielestäni tarjonnut myös lämpimiä päiviä ja aurinkoa. Tai ainakin se sellaisen mieleeni jää vailla toki jokunen sateisempi ja kylmempikin päivä mukaan mahtui. Asumme kuitenkin Suomessa, emme etelä-Euroopassa niin olisi ehkäo jopa väärin olettaa että aurinkoa paistaisi samaan tapaan kuin Espanjassa.

Töistä huolimatta kesäkuu on tuntunut melkein lomalta. Pieni Tukholman matka perheen kesken sekä juhannuksen tarjoama irtiotto ja pidennetty viikonloppu ovat luoneet pientä loma tuntua ilman oikeaa lomaa.

Kiitos siis kesäkuu, tämä on ollut hyvä. Kuvissa näkyvä farkkuasu sekä Ray-banit ovat öytö Zadaasta, mistä itseasiassa nykyään melkein pääsääntöisesti kaikki vaatteeni ostan. Kävin alennusmyynneissäkin mutta aika laihoin tuloksin mutta Zadaasta sen sijaan olen tehnyt kesäkuun aikana useammankin löydön. Tälläkin hetkellä odotan Saksasta ihanaa valkoista kesämekkoa, mikä toivottavasti ehtii perille ennen Tiksifestareita, minne sen ajattelin päälleni pukea.

Vielä kerran kiitos kesäkuu, tervetuloa heinäkuu!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.