Hae
My Project Is Me

Miksi valitsin salitreenit

Niinhän siinä sitten kävi että tällä viikolla palasin takaisin salitreenien pariin. Ehdin olla ilman jäsenyyttä vain reilut kaksi kuukautta todetakseni että en ole enää se Jenni, joka pystyy treenaamaan tehokkaasti kotona.

Kuten blogikollega Katrikin aiemmin tällä viikolla kirjoitti niin ajatuksena kotona treenaaminen on mitä mainioin tapa pitää kunnostaan huolta. Periaatteessa voit treenata juuri silloin kun sinulle itsellesi aikataulullisesti sopii. Siirtymisiin ei mene aikaa ja erilaisia valmiita ohjelmia löytyy netistä ja naistenlehdistä pilvinpimein. Välineitäkään ei välttämättä tarvita kovin paljoa, jos ollenkaan, ja silti voi saada aikaan tehokkaan treenin.

Minäkin liikuin ennen lähes yksinomaan kotona mutta syystä tai toisesta en vain enää ole saanut samaa draivia päälle. Ehkä kotona on liikaa tekemättömiä kotiaskareita;Tai ehkä koskaan ei oikein tunnu löytyvän sopivaa saumaa kunnon keskeytyksemättömälle kotitreenille; Tai ehkä se oli helpompa yhden lapsen kanssa; Tai ehkä nuo edellä mainitut ovat vain tekosyitä omalle saamattomuudelle.

Oli miten oli, kävin kerran kokeilemassa salia ja tajusin miten paljon olenkaan sitä kaivannut. Olen kaivannut mahdollisuutta yli 20 minuuttia kestävään yhtäjaksoiseen harjoitteluun; Olen kaivannut sitä että voin laittaa musat korville ja keskittyä vain siihen omaan tekemiseeni; Olen kaivannut sitä ettei tarvitse välittää tippaakaan siitä, mitä ympärillä tapahtuu; Olen kaivannut sitä tekemisen meininkä, mikä salille mentäessä tulee; Olen kaivannut salitreeniä. Ja niin taskusta löytyy jälleen voimassaoleva salijäsenyys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.