Hae
My Project Is Me

Helppo arkiherkku – Tortillat

Tortillat – Niitä tulee tehtyä aivan liian harvoin vaikka ne ovat äärettömän helppo, nopea ja monipuolinen ateria vaikka ihan jokaiseen päivään. Täytteeksi voi laittaa käytännössä mitä vain ja itsellänikin niiden sisältö vaihtelee saatavilla olevien mahdollisuuksien mukaisesti. Nämä ainakin löytyvät jokaisella kerralla yhden tortillalätyn sisältä

 • proteiininlähde
 • kasviksia (tylsimmillään vain salaattia, tomaattia, kurkkua)
 • jotain valkoista (usein raejuustoa)
 • jokin kastike tai kastikkeen tapainen kostuke

tortillatarjotin

Kun täytteitä on tarjolla moneen makuun, voi jokainen täyttää omansa juuri siten kuin haluaa. Listassa oleva “jokin valkoinen” on vakiinnuttanut paikkansa taittamaan tulisuutta jonka jokin kastike, tulisempi, usein tuo tullessaan.

Ja hei, jos joku ei ollut vielä tullut ajatelleeksi niin muffinipelti on oiva apu tortillatäytteiden tarjoamiseksi.

tortillatarjotin_1

4 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  HEiii… ei asiaa tortilloista, mutta just bongasin susta jutun ilta-sanomien nettisivuilta 😀 Vau, mikä muutos !!! hienoa, Ja sun juttuja kun luskellut, ei kyse tosiaankaan isoista muutoksista .

 2. ulla kirjoitti:

  ei , Sori,, iltalehden sivuilta .

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos Ulla. Huomasitkin varmaan että osa kuvista on vuodelta 2011? Varmistan vain että ei synny turhia väärinkäsityksiä 🙂

   • Nimetön kirjoitti:

    Huomasin. Mutta heti ajattelinkin, että et ihan noin hoikka ole 🙂 Mutta kuitenkin .. Lehtijuttu 🙂 Muuten ,,, eikös se sinun puoliso olekin samassa duunissa siskoni kanssa:) =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.