Hae
My Project Is Me

Valkoisemmat hampaat kotikonstein

Moi,

Taannoin kuin sain kokeiltavakseni BeconfiDentin- valkaisutuotteita niin mainitsin samalla että valkoiset hampaat (tai ainakin niiden tavoitteleminen) on ollut omalla kohdalla haaveena jo pidemmän aikaa. Olenkin tässä vuosien mittaan ehtinyt kokeilemaan sen satakunta erilaista ja erinimistä kauppatuotetta, jotka lupaavat hohtavan hymyn. Yksi merkki on kuitenkin ollut ylitse muiden ja käytössä jo vuosikausia: Rembrandt (ja mielellään vielä plus tai kaikkein paras on plus + complete mint).

En edes tarkalleen osaa sanoa milloin olen hammastahnaa ensimmäistä kertaa ostanut, joskus 2000-luvun alkupuolella jokatapauksessa. Vannoutunut käyttäjä minusta tuli viimeistään siinä vaiheessa kun oma äitini joskus (myös silloin vuosia sitten) mainitsi valkoisemmista hampaistani. Innosta hihkuen tietysti kysyin heti että mitä, oikeastiko ja kerroin salaisuuteni. Kun sen huomaa joku muu, sen on pakko toimia. Omani ostan yleensä Stockmannilta ja hinta on jotain vajaa 15€ (eli ihan ilmaista tämä ei ole).

Snapshot_20130325_4

Toinen vippaskonsti jota käytän on ruokasooda. Muistan joskus yläasteikäisenä lukeneeni lehdestä että ruokasoodalla harjaaminen kirkastaa hymyn seuraavaan ateriointikertaan saakka. Kostealle hammasharjalle vain ruokasoodaa ja menoksi.  Maistuu karmealle mutta mitäpä sitä ei kauneuden eteen tekisi. Tämä on kuitenkin vain kausiluontoinen valkaisumuoto, johon yleensä turvaudun vain juhlatilaisuuksissa.

IMG_1676

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *