Hae
My Project Is Me

BC Viikkokertaus 8/10

Moikka,

Vietin tosiaan viikonloppuni, tai oikeammin lauantain ja sunnuntain jokaisen suomalaisen urheilijan mekassa, Tampereella. Irti tietokoneista (kuinka haluaisinkaan jonkun näppärän miniläppärin jota ketterästi kiikuttaa mukana), irti oman arjen ympyröistä ja kaiken mahtavan keskellä. Säästän tämän tarinan kuitenkin sokeriksi pohjalle ja aloitan perinteisellä viikkokertauksella.

Viikko 7 oli itselle huomattavasti helpompi hieman niin ja näin sujuneen kuudennen viikon jälkeen. Lähdin mukaan uudella tsempillä ja nousulla – eikä asiaa tehnyt yhtään vaikeammaksi se että mietin jäljellä olevaa lyhyttä kolmen viikon jaksoa. Seitsemännelle viikolle oli myös mahdollista kiristää vielä hieman tahtia, eli ottaa loppukiri. Ohjelman kannalta tämä tarkoitti ruokavalion pienoista tiukentamista sekä vielä yhden (neljännen) (aamu)aerobisen lisäämistä viikko-ohjelmaan. Jos jokaisen treenin siis tekisi, olisi viikossa neljä lihaskuntotreeniä, neljä aamuaerobista sekä yksi intervallitreeni. Lisäksi viikkoon pitää sisällyttää vähintään yksi totaalilepopäivä. Minä otin vähennykset käyttöön, eli kaloreissa miinusta tulee entiseen nähden noin 150kcal verran ja se vähennetään kahdelta erilliseltä aterialta.

kuva 1(10)

kuva 5(3)

kuva 5(7)

Liikuin lähes ohjeistuksen mukaan, vain yksi aamulenkki jäi tekemättä. Tai itse asiassa en todellakaan voi puhua enää aamulenkeistä, sillä muutamaan viikkoon minua ei ole enää saatu aamuviideltä kampeamaan sängystä ylös ja ulos. Toinen vaihtoehto on tehdä aerobinen salitreenin jälkeen ja näitä kertyi viime viikolla kolme. Lisänä neljä salia, sekä sunnuntaina Tampereella Fitfarmin toimesta järjestetyt yhteistreenit.

 

Jotenin tuo käsilaukku ei nyt vain sovi kuvaan..

Jotenin tuo käsilaukku ei nyt vain sovi kuvaan..

kuva 2(12)

kuva 1(11)

nimetön

Mutta sitten se viikonloppu, joka oli siis Fitfarmin järjestämä tähän valmennukseen osallistuvien yhteistapaaminen. Tapaaminen oi kahdessa osassa ja lauantai sisälsi, ja tarjosi, enemmän kisaamisesta kiinnostuneella porukalle tarkoitettua infoa. Itsehän olin mukana myös lauantaina ja kun kerta mahdollisuus tarjoutui, keräsin rohkeuteni ja pyysin myös arvion oman vartaloni fysiikasta. Kun vaihtoehtoina on joko bikini- tai body fitness, on oma tulokseni melko ennalta-arvattavissa: body fitness. Molemmissa voisi olla mahdollisuuksia mutta koska etureisissäni on jo nyt havaittavaa lihasta, eikä hartialinjani ole erityisen kapea (tai minä muutoinkaan luonnostaan siro) olisivat mahdollisuudet menestykseen tuossa hieman ”raskaammassa sarjassa”. Toki, olen tällä hetkellä valovuosien päästä siitä vartalosta eikä selässäni ole edes lajin vaativaa leveyttä mutta tällaiset olivat terveiset Tampereelta. Meillä oli mahdollisuus päästä myös harjoittelemaan poseerausta ja voin sanoa ettei se ihan ammattimaiselta näyttänyt 😀 Varsinaisesta päivästä ei ole yleiseen jakoon laitettavaa kuvaa, joten saatte tyytyä myöhempiin otoksiin (ja väitteeseen että paremmalta se siellä näytti!)

kuva 3(7)

kuva 2(13)

kuva(1)

kuva

Sunnuntaina tarjolla olivat yhteistreenit mutta sitä ennen kipaisin pikaisesti Body Actionin liikkeessä, joka oli auki ihan vain meitä biksulaisia varten. Paikalla liikkeessä, sekä myöhemmin tapaamisessa, oli pirteä Jutta Gustafsberg sekä tietysti ohjelmamme päävalmentaja, Satu Kalmi. Ja hei, onko noloa mutta olihan minun päästävä kaverikuvaan. Tämä kuva on nyt jaettu kaikissa mahdollisissa paikoisa ja pahoittelen että teistä osa on siihen jo varmaan törmännyt vähän siellä sun täällä. Olen vain niin tavattoman onnellinen tästä tapaamisesta – ehkäpä sen vuoksi tämän päivänen salikin meni melkoisella mahdilla lävitte (siitäkin huolimatta että toppini oli jäänyt kotiin ja rintaliivit vilkkuivat esiin joka välissä).

kuva 5(6)

kuva 3(9)

15 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Moi,
  Onko kukaan muu valittanut, että blogin kuvat ei avaudu? Ongelma voi olla tietysti myös siinä, että luen iPadilta näitä juttuja… Harmittaa vaan, kun blogisi jää nyt oikeastaan lukematta.. (Ilman kuvia se on nimittäin paljon tylsempää) :/

 2. jennie kirjoitti:

  Moi, siitä tulivperajantaikt paljon mainintaa. Osalla näkyy, osalla ei ja suurimmalla osalla ilmeisesti niistä kellä kuvat eivät näy on käytössä jokin ilaite. Fitfashionin sivustolla oli ainakin jossain vaiheessa ongelmana se että se ei kovin hyvin tukenut omenoita mutta en ole enää ihan varma onko kyse siitä vai vain minun kuvissani. Tänään kun pääsen kotiin hieman inhimillisempää aikaan, yritän keskittyä tähän. Kuvat ovat kuitenkin iso osa blogia

 3. Annika kirjoitti:

  Mulla on sama juttu noiden kuvien kanssa :/

 4. Noora kirjoitti:

  Täällä sama homma! IPadilla lueskelen ja kuvat ei ikinä toimi. On siis varsin koukuttava blogi kun silti luen. Tsemppiä vikoille viikoille!

  • jennie kirjoitti:

   No olet aika sissi 😀 (kiitos siitä) mutta kuten luvattu yitän tänään asiaan perehtyä tarkemmin.

 5. Eikku kirjoitti:

  Macbookin läppärillä kuvat kyllä näkyy ilman ongelmia. Sekä selaimessa että feedly-lukijassa, jota käytän.

  Kaverikuva on hauska, melkein kuulen Kalmin Tampereen murteen siitä :).

  • jennie kirjoitti:

   Ok, noh tämä tekniikka alkaa mennä minulle kohta liian haastavaksi.. Yritän sinnikkäästi silti selvitellä. Ja joo, pakkohan se oli änkeä samaan kuvaan kun kerrankin oli mahdollisuus.

 6. Lilli kirjoitti:

  Viime postaukseen minä muiden ohella mainitsin kuvista, etteivät näy. Mutta nyt iPhonella selailin tämän postauksen ja kaikki kuvat näkyivät, kiva!

 7. Oona kirjoitti:

  Mua on kanssa pidemmän aikaa häirinny et kuvat ei aukea ipadilla :(.
  Muuten blogisi on aivan mahtava ja motivoiva!! 🙂

 8. tiia kirjoitti:

  oiih miten ihanan värinen tukka sulla on <3

 9. Eepi kirjoitti:

  Pakko oli kommentoida tuo kuvien näkymistä. Mulla näkyy Samsungin tabletilla ainakin, joskus oli mullakin ongelmaa, mutta hävisi itsestään.

 10. Satu kirjoitti:

  Minulla ei näy iPhonella sinun kuvat mutta muiden blogien kuvat näkyy Fitfashionissa! 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *