Hae
My Project Is Me

Kuinka olla itselle tärkeä? (Messulippujen arvonnan tulokset)

Järjestin taannoin pika-arvonnan, jossa joku teistä lukijoistani sai mahdollisuuden osallistua messuhumuun ystävänsä kanssa. Esitin arvonnan yhteydessä kysymyksen siitä mitä te lukijat itsessänne arvostatte. Moni ajatus liittyi oman kehon kuuntelemiseen ja sen tarpeiden tyydyttämiseen sekä hyvinvointiin. Levon merkitystä korostettiin myös paljon, eikä suotta sillä onhan se pyhän kolminaisuuden osa yhdessä ravinnon ja treenin kanssa.

P1090345

Yksi ihanimmista ajatuksista oli kuitenkin sellainen, jossa päivittäin antoi itselleen kehun. Muistan aikanaan itse ajatelleeni samantapaisen menetelmän toteuttamista ja siinä missä se on itsellä jäänyt vain toteutuksen tasolle, on se toisella toiminto. Tämä saattaa vaikuttaa hassulta mutta uskon (ja lukemani kommentti vahvistaa sen) että tällä on suotuisia vaikutuksia itsetuntoon ja kohteliasuuksie/kehujen vastaanottamiseen.

Onnekkaaseen voittajaan olen ollut henkilökohtaisesti yhteydessä (nimimerkki T) mutta teille, jotka ette lippua tämän arvonnan kautta saaneet niin vinkkaan vielä tämän viikon perjantaihin saakka olevasta kaverilippukampanjasta, jolla saa neljä lippua kahden hinnalla. Omalla kohdalla nämä messut ovat kaikista ehkä se eniten odotetuin sillä näytteilleasettajia löytyy laajalta, minua kiinnostavalta, kirjolta. Valloillaan olevat trendit näkyvät myös vahvasti sillä esimerkiksi viimevuonna tavattoman iso osa oli varattuna erilaisille ravintopuolen asioille. Saa nähdä, miltä tänä vuonna näyttää. Messuja odotellessa.

P1090337

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.