Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Keväthehkua kasvoille

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Kaupallinen Yhteistyö: MayBeauty

En ole enää ihan niin nuori ja aina toisinaan peilin edessä sen myös huomaa. Ja näin keväisin, sitä jotenkin alkaa ihan uudenlaisella tunteella tekemään töitä talvenkalpeiden kasvojen kevätkunnostamiseksi.

Jos luet yhtään muita blogeja tämän omani lisäksi, et ole varmaan voinut välttyä MayBeautyn kasvonaamio-hehkutuksilta. Kun kaikki kilpaa ylistävät että naamio todella on nimensäveroisesti uskomaton ja ihmeellinen, niin toki sitä herää halu kokeilla itsekin mistä oikein on kyse. Ja kun sain mahdollisuuden testata MayBeautyn uskomatonta kasvogeeliä, minkä tulisi poistaa kuollutta ihosolukkoa, en tietenkään voinut kieltäytyä.  Olin alkuun hieman skeptinen mutta on myönnettävä että tämä tuote todella toimii.

Levittelin geeliä peruspuhdistetuille ja kuivatuille kasvoille ohjeen mukaisesti pyörivin liikkein kunnes yhtäkkiä huomasin että ihosta tosiaan alkoi irrota kuollutta ihosolukkoa. (Huomaat varmaan kuvastakin erinöisiä valkoisia kökkäreitä, ne ovat juuri sitä itseään). Huuhtelin kasvoni ja jäljelle jäi ihanan pehmeäntuntuinen iho.

Ehkei tämä vie niitä kertyneitä ikävuosia ja huonosti nukuttuja öitä pois, mutta auttaa ainakin matkalla kohti heleämpää kevätihoa. Jos haluat itsekin kokeilla ja hämmästyä niin koodilla mygel saat 30% alennuksen tilauksestasi MayBeautyn verkkokaupassa.

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

4 kommenttia

 1. Kaisa kirjoitti:

  Tämä on ollut meidän perheessä kestotilauksessa jo alkutalvesta lähtien kun teinityttö jostain blogista bongasi ja suostutteli minutkin kokeilemaan. Nyt täytyy sanoa että äiti on kyllä tätä eniten purkkeja avannut 😉 Todella hyvin kuorii ihon!

 2. Riikka kirjoitti:

  Tilasin! Tällä rapsuttelemaan talven liat naamasta 😀

  • jennie kirjoitti:

   tervetuloa kevät! (toivottavasti pian myös säiden puolesta). Tule ihmeessä kertomaan kokemuksesi jahka olet päässyt testailemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.