Hae
My Project Is Me

Nykyajan taikajuoma – heraproteiini

Moi,

En kauheasti lisäravinteista ole kirjoittanut mutta rivien välistä on varmasti käynyt selväksi että esimerkiksi proteiinijauheet ovat lähes päivittäisessä käytössä. Useimmiten tilaan jauheeni Fitnesstukulta ja jo pitkään olen käyttänyt heidän omaa Star Nutrition-merkkiään. Eniten käyttämässäni jauheessa, Whey-80 hinta-laatusuhde on ollut mielestäni ok ja makuvariaatioita valtavasti. Tilaan aina kilon pussin, sillä tykkään vaihdella makuja ja käytän näitä lisäksi usein leivontakokeiluissani.

Olen ollut kaavoihini kangistunut mutta jostain syystä viimeimmällä tilauskerralla päätin kokeilla jotain muuta. Tarkoituksenani on ollut vaihtaa nykyisten jauheiden loputtua puhtaampaan Whey-100:aan ja pääsin siis tutustumaan kokonaan uuteen jauhemaailmavalikoimaan. Tein koetilaukseen Scitec Nutritionin herapurkin ja jo ensimmäisestä maistelukerrasta olin totaalisen myyty. Koostumukseltaan valmis juoma muistuttaa smoothieta, ei laihaa proteiinilitkua. Jauhe myös sekoittuu täydellisesti eli koostumuksesta annan täyden kympin. Ja maku on taivaallinen, todella makea ,mutta taivaallinen. Oma taikajuomani on maultaan Vanilla very Berry ja jos muut makuelämykset (muunmuasssa Cinnamon white chocolate mocha tai Starwberry white chocolate) ovat samaa sarjaa niin väitän että olen löytänyt parhaan heraproteiinin koskaan. Sitä isolaattia, jota minun piti tilata, tämä ei ole mutta olen nyt niin rakastunut etten taida välittää.

IMG_3858

IMG_3987

Oliko tämä teille muille jo tuttu? Suosittelisitteko jotain tiettyä makua? Malttamattomuuksissani laitoin jo muutaman tilaukseen mutta sitten seuraavalla kerralla muistan teidänkin vinkit.

9 kommenttia

 1. Roosa kirjoitti:

  Mä oon ihan rakastunut näihin! Toi Vanilla very berry on tosi hyvää, mut musta vielä vähän parempaa on Chocolate cookies and cream 🙂

 2. Merkku kirjoitti:

  Hei onko sulla tullut vatsaongelmia herasta? Sain itse Star Nutritionin 80 -minttusuklaaherasta sairaat vatsanväänteet ja sellaiset ilmavaivat, että mies valitti :P. Kokeilin saman lafkan maustamatonta Whey 100:aa ja tuloksena vähemmän vatsaoireita, mutta sekin muodostaa kaasua. Aiemmin käytin Leaderin maustamatonta heraa ilman ongelmia. Tuleeko tuosta uudesta herastasi oireita sulle?

  • jennie kirjoitti:

   En ole kyllä tämän kanssa huomannut mitään sivuvaikutuksia mutten huomannut sitä noiden aiempienkaan kanssa. Isolaattia tosiaan monet taitavat sietää hieman paremmin mutta myös merkeillä on eroa. Tämänhän kehutaan sopivan myös herkkävatsaisille ja muistaakseni Massilla oli joku herkkävatsaisille sopiva tuote.

 3. Taru kirjoitti:

  Nää on mun ehdottomia lemppareita, juurikin tuo cinnamon white chocolate mocha ja strawberry white chocolate niitä, joita yleensä ostan! Ai nam! On vain sen verran arvokkaita, että teen nykyisin niin, että ostan 2kg pöntön perus-heraa (eri merkkiä) jota käytän palkkarina ym. Nämä ”herkkuherat” on sitten varavälipaloja ym. erikoistilanteita varten =D Nyt onkin Scitecit olleet loppu hetken, pitäisikin ostaa lisää…

 4. Terveelliset herkut kirjoitti:

  Tämä on ehdottomasti myös oma suosikkini! Olen testannut suklaata, banaania, vaniljaa, mansikkaa, cookies & creamia. Tällä hetkellä on menossa suklaa kookos. Suosikki vaihtelee, mutta ehkä tuo cookies & cream on ollut paras. Itse tykkään muuten heittää tän vielä blenderiin, laitan reippaammin vettä n. 0,5l ja sekaan vähän jäitä -> täydellinen pirtelö. (Pakko sanoa vielä, että tästähän tulee aivan tautisen hyvää proteiinivaahtoa (protein fluff) myöskin eli puolikas banaani ja pari desiä jäisiä marjoja ja sit 2 rkl heraa -> kun mössäät nämä eka blenderillä, tai sauvasekoittimella ja vaihdat sitten perinteiseen sähkövatkaimeen ja vatkaat n. 3 min niin tästä tulee leivontakulhollinen supermakeeta vaahtoa, jostain syystä tuo hera käyttäytyy jäiden/jäisten marjojen kanssa tuolleen kuohkeuttavasti 🙂

 5. Dee kirjoitti:

  Mäkin jäin suoraan noihin koukkuun, on maistanut muita mutta silti Scitecin on parhaat. Kookos on hyvä jäin siihen koukkuun, Chocolate Hazelnut maistu niin pähkinälle, mutta todella makea. Pitää vaan rohkaista ja kokeila muitakin makuja.

  -Dee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.