Hae
My Project Is Me

Pole art 2011

Moi,

Kuten eilen kerroinkin pääin viettämän ihanaa iltaa upeiden tankotaitelijoiden sekä mahtavan seuran parissa. Ilta oli kaikenkaikkineen onnistunut vaikka olinkin kotona jo hieman yhdentoista jälkeen.

Tällaista sain sitten puettua päälleni; Ensimmäisessä kuvassa näkyy vaihtoehtoisesti harkitsemani nilkkurit mutta loppujen lopuksi päädyin pitkästä aikaa ihan kunnon saappaisiin. Olivat sen verta hyvät jalassa että täytyykin alkaa käyttämään niitä useammin.

Oli minulla kamera matkassa myös mukana. Tosin eihän tällaisella peruspokkarilla pimeässä ilman salamaa saa oikein mitään aikaiseksi mutta laitanpa nyt muutaman onnistuneen otoksen.

Olen vain kerran aiemmin nähnyt miestankoilijoita ja on pakko sanoa että illan taso yllätti minut täysin!  Naiset ja miehet kilpailivat omassa sarjassaan ja lisäksi oli muutamia erillisiä esityksiä. Tässä kuitenkin muutama onnistuneempi otos. Parempia, pressikuvia, odotellessa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.