Hae
My Project Is Me

Vuosi 2009

Jatketaan siitä mihin eilen jäätiin, eli uudenvuoden juhlat on juhlittu ja eletään vuotta 2009! Pahoittelen jo heti alkuun erittäin huonolaatuisia kuvia. Näiden kuvienkun ei ole koskaan ollut tarkoitus päivänvaloa julkisesti nähdä..

Vuosi lähti käyntiin painolla 58,7kg, rasvalla 28,8% ja vyötärönmitalla 74,5cm – eli melkoisenpaljon isopana kuin edellisvuosi lopetettiin. Sitä se joulu ja uusivuosi teettää..

tammikuu 2009

Tammikuun alusta ostin itselleni myös kausikortin ohjatuille tunneille liikuntakeskukseen.  Aiemmin olin käynyt ns. ”mammajumpissa” eli jumpissa joita vedetään kouluilla. Toivoin sen että tuntivalikoimaa on enemmän sekä sen että käyn urheilemassa paikassa, jossa on myös ihan oikeita jumppareita (aika hassu syy, eikö?)  aktivoivan minua liikkuumaan enemmän ja useammin.

Aloinkin liikkumaan enemmän – ja siinä samalla syömään enemmän. Jostain syystä jumpan jälkeen tuli melkousein käytyä kaupassa hakemassa jotain pientä ja kivaa kotimatkalle (lue: karkkia). Olin jossain vaiheessa jo niin epätoivoinen että kokeilein paastoa viikon ajan. Tuona aikana en siis syönyt muuta kuin sitruuna-siirappi-cayannepippurilitkua sekä kuumaa teetä inkiväärillä. Painoa lähtikin kyllä noin neljä kiloa mutta arvatkaa vaan tulivatko ne takaisin?

Huhtikuussa vannoin aloittavani oikeasti terveellisen elämän. Paino oli noussut 59,9kg:n joskin vyötärö ja rasva olivat pysyneet jokseenkin samoissa lukemissa. Ehkä se, jopa 5xviikossa jumppaaminen oli jonkin verran tuottanut tulosta kun lukemat eivät olleet ihan levähtäneet käsiin.

huhtikuu 2009

Kevät meni milloin paremmin milloin heikommin, mutta kauttalinjan päivittäinen herkuttelu oli ja pysyi. Tuli kesä, ja vaikka jumppakortti oli olemassa kesällekin niin kävin ehkä kaksi kertaa koko aikana. Samaten siis tulivat kesäkilot..  Paino nousi ensikertaa yli 60:n. Jälleen ”aloitin uudestaan” syyskuussa kauhistuttuani itsekin miten iso musta oli tullut. Painoa siis 63,8kg, vyötäröllä senttejä 80 ja rasvaa 31,1%.

syyskuu 2009

Varsinaista inspiraatiota loppuvuodenkaan aikana ei oikein löytynyt ja jumppakin alkoi jäämään. Näinä isoina aikoina löysin sitten tankotanssin, joskaan en käynyt siellä kovin säännöllisesti. Sinäänsä vartalo ei enää radikaalisti muuttunut – paino pysyi loppuun saakka yli 60kg:n ja haaveilin, todenäköisesti suklaalevy kädessä, hoikemmasta minästä.

Kaikenkaikkiaan vuosi 2009 muistetaan tosiaan isona ja kaikenkaikkiiaan raskaana vuotena. Motivaatiota ei tuntunut löytyvän vaikka sitä muka koko ajan haettiin. Enkä oikeastaan jälkikäteen edes ihmettele miksei, sen verran ”vaikeaa aikaa” mulla oli henkilökohtaisesti tuolloin.

Jos ollaan ihan rehellisiä niin loppuvuodelta ei edes löydy enää mitään statistista faktatietoa, niin menetetty peli se on siis silloin ollut. Vaatekoko oli 40 ja mitään vähääkään myötäilevää ei ollut koskaan päällä. Minkäänlaista kuvamateriaalia ei oikein itsestäni löydy, edes siis vaatteet päällä.. wonder why?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.