Hae
My Project Is Me

Revitalash tuloksia

Moi,

Olen muutamaankin otteeseen täällä blogissa maininnut addiktiostani pidempiin ripsiin. Aina on hakusessa Se ripsiväri joka taivuttaa, tuuheuttaa ja pidentää yhtäaikaisesti eikä mikään määrä väriä tunnu olevan koskaan liikaa. Käytin pitkään ripsipidennyksiä kunnes tympäännyin jatkuvaan huollattamiseen ja jossain vaiheessa aloin harkitsemaan ripsiseerumeiden käyttöä. Käyttökokeilun aloittaminen viivästyi mutta nyt viimein voin jakaa omia kokemuksiani.

Jossain vaiheessa syksyä hankin itselleni paljon kehuttua Revitalashia. Tuotteen luvataan 6-8 käyttöviikon aikana pidentävän omia ripsiä sekä lisäävään niihin kaarevuutta. Lisäksi luvataan hieman tummempää sävyä. Käyttö on helppoa ja rutiininomaista kun siihen tottuu; iltaisin levitetään ohut rajaus ripsen tyveen. Ja eikun kasvua odottelemaan!

IMG_0383 IMG_0384

Omat ripsenihän ovat täysin värittömät, melkolailla suorat ja jokseenkin keskipituiset. En sano että ripseni olisivat ihan lyhyimmästä päästä mutteivät varmasti ne pisimmätkään (paitsi hyvän ripsivärin ja Shu Uemuran taivuttimien ansiosta).

Lähtötilanne on tässä:

IMG_0366

Värittöminä ja mitäänsanomattomina

IMG_0350 IMG_0354 IMG_0345

Ja kahdeksan viikon käytön jälkeen tilanne on tämä:

IMG_1679 IMG_1681 IMG_1685  

Ja sama asia ilman ripsiväriä

IMG_1845 IMG_1848

Kyllä, olen huomannut selkeää kasvua (myös alaripsissä, johon en tuotetta ole käyttänyt). Ja kyllä, ripseni ovat muuttuneet kaarevimmiksi ja jopa ehkä hieman tummemmiksi. Kuvat ovat ehkä hivenen eri etäisyydeltä mutta asia käynee selväksi.

naturel_1

En silti ole ehkä täysin myyty tuotteelle sillä ripsissä on huomattavia pituuseroja eivätkä ne näytä siltä kuin parhaimmissa arvosteluissa (ja kokeiluissa) olen lukenut. Lisäksi olen itse huomannut että ripisä ei kannata enää taivuttaa syystä, jonka havainnollistan seuraavalla kuvalla:

IMG_0794Eli kun taivutan ripsiä tulee kärjestä ylitaivutettu ja se kääntyy ikäänkuin taaksepäin. Sama haaste on taivuttavalla ripsivärillä ja tästä syystä ripset näyttävät lyhyemmiltä kuin todellisuudessa ovatkaan. Parhaimmilta (ja pisimmiltä) ripset näyttävätkin minusta silloin kun niille ei ole tehty mitään ja vakaasti harkitsen kestovärin ottamista. Tämä ei tietenkään tuo lisäpaksuutta mutta saattaisi toimia.

Ainetta on tietysti edelleen jäljellä ja aion ehdottomasti käyttää purkin loppuun. Ostanko uutta, jää sen sijaan nähtäväksi. Tuote kuitenkin siis toimii ja tekee sen mitä lupaa (ne olivat vain ne omat odotukseni kun taisivat olla liian korkealla). Omani ostin aikanaan Kicksistä, joka on sittemmin poistanut tuotteen markkinnoilta mutta myy saman valmistajan Idollashia hieman halvempaan (olisiko ollut 111€ verrattuna alkuperäiseen noin 150€) hintaan. Syy markkinoilta poistamiseen on käsittääkseni ollut paljon keskustelua aiheuttaneen lääkeaineen käyttö tuotteessa, joka saattaa aiheuttaa muunmuassa silmän värin tummummista. Itse en kuitenkaan käytön (reilu 2kk) aikana ole huomannut minkäänlaisia sivuvaikutuksia mutta harkitsin kuitenkin asiaa pitkään ennen kokeilun aloittamista. Yksittäisiltä myyjiltä ja kauneushoitoloista tätä alkuperäistä tuotetta kuitenkin käsittääkseni vielä saa. Jälleenmyyjä lista täällä.

7 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Lääkeaine jota noihin kasvuseerumeihin käytetään on alunperin tarkoitettu silmäsairauden hoitoon. Hoidon sivuvaikutuksena on silmien läheisyydessä olevien karvojen kasvu (kulmat ja ripset). Itse olen kuullut että tuotteen käyttö tällaisena ripsiseerumina tukkii ajanmyötä (pidemmän käytön jälkeen) ripsituppeja (ripsien tyveä). Tuotteen käyttöä tällaisena seerumina on tutkittu niin vähän että kehottaisin kaikkia harkitsemaan ennen käyttöä vaikka tuloksia toki aluksi tulee, seurauksista ei kuitenkaan voida antaa takeita. Työskentelen itse silmien terveyteen liittyvien asioiden parissa, siksi tällainen varoitteluviesti.. 🙂

 2. noushka kirjoitti:

  Harkitsin itsekkin hankkivani tuota tuotetta koska kavereillasiitä positiivisia kokemuksia, mutta sitten sain kuulla, ettei raskaana ja imettäessä ole suositeltavaa käyttää ko. ainetta? Oletko itse kuullut moista?

 3. pipari kirjoitti:

  Jatka vain sitkeästi kokeilua, ripset tuuhenevat ja vahvistuvat entisestään. Ripsien taivuttamiselle ei tosiaan ole enää tarvetta, koska ripset kaartuvat itsestään kauniisti. Mulla kesti toi purkki vuoden, joten on todella riittoisa. 🙂 Heti, kun ripset kasvoivat haluttuun tuuheuteen ja pituuteen, käytin seerumia noin 3-4krt/vko. 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Ja siinä oletkin yksi niistä kahdehtimistani upeista tuloksista tuon seerumin kanssa 🙂 Hyvä siis tietää että se kasvu ei pysähy tässä ja tähän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.