Hae
My Project Is Me

Paljastuksia

*Sisältää mainoslinkkejä

*sis. mainoslinkkejä*

Aina toisinaan näkee blogeissa toteutettavan tietyntyyppisiä Randoms-postauksia, joissa bloggaajat paljastavat itsestään aivan satunnaisia juttuja. Itse ainakin tykkään aika-ajoin näitä lueskella ja koska omasta sellaisesta on kulunut jo hyvän aikaa niin..

paljastuksia_1

En voi käsittää miksi ihmeessä joku ei halua kotiinsa jaettavan mainoksia. Itse olen pienestä asti rakastanut selata kuvastoja ja varsinkin joulukuvastoja (lelut, koristeet – kaikki käy). Tälläkin hetkellä esimerkiksi Lidlin viikoittainen tarjouslehti on ihan odotettu juttu 😀

Olen kansainvälisesti julkaistu runoilija. Luin joskus teinivuosinani englanninkielistä Seventeen-lehteä ja siellä oli mainos runokilpailusta, jonka palkinto oli joitakin kymmeniä dollareita. En voittanut tuota palkintoa mutta minulle lähetettiin erikseen kirje, jossa kysyttiin että saadaanko runoni julkaista jossakin kokoelmassa. Vastaukseni oli myöntävä ja niinpä tuo teinivuosien luovan taidon luomus joidenkin kansien välissä on.

paljastuksia_2

Olen myös kansainvälisesti palkittu tanssija. Sijoituin omassa sarjassani hopealle ja voitto meni ansaitusti eräälle breikkiä ja muuta koreografiaa yhdistelevälle taiturille. Se mitä en tietenkään sanonut oli että kisa käytiin ruotsinlaivalla ja olin itse tuolloin alle kouluikäinen. Voittaja oli oikeasti taitava breikkaaja, ehkä joku parikymppinen miehenalku. Hopea oli tuolloin enemmän kuin parasta, sillä pääsin risteilyisännän kanssa Tax Free-myymäälään valitsemaan summalla X karkkia, kaupan ollessa vielä suljettuna muulta yleisöltä.

Olen myös onnistunut saamaan sukkapuikon läpi kantapääni. Jos joku joskus ajatteli että kutominen on vaaraton laji niin voi miettiä tämän jälkeen uusiksi.  Ja jotta ei tarvitse itse ryhtyä vaarallisiin kutomapuuhiin niin nyt on ehkä talven muhkeimmat neulemyyntiajat. Kuvissa näkyvä valkoinen lämmin neule on Vilan ja suosittelen tarkastamaan ainakin Zalandon* ja Nellyn* valikoimat kun etsii talven pehmeintä pakettia.

paljastuksia_3

2 kommenttia

  1. Karo kirjoitti:

    Meille ei tule mainoslehtisiä, koska ei jakseta viedä niitä keräykseen, mutta katson kauppojen tarjouslehtiset ja tarjoustuotteet netistä. Tiedän tarkkaan minä päivänä mihinkin tulee uudet tarjoukset 😀 Lelukuvastoille on varmasti pakko antautua kunhan lapsi tuosta kasvaa.

    • jennie kirjoitti:

      Totta – en jotenkin ole tullut edes ajatelleeksi että jollei mainospostia saapuisi, ei lehtikoriakaan tarvitsisi tyhjentää kuin muutaman kerran vuodessa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.