Hae
My Project Is Me

Ilmassa tuoksuu kevät

Moikka,

Kosmetiikasta, ja erityisesti tuoksuista puhuttaessa, tuntuu monella olevan oma suosikkinsa. Toiset vannovat vain ja ainoastaan yhden tuoksun varaan ja sitten on tuoksufiilistelijöitä, kuten minä. Harvassa ovat ne tilanteet kun minun kaapissani olisi vain yksi tai edes kaksi tuoksua ja tälläkin hetkellä tuoksuvarastostani löytyy useampikin hajuvesi ja lisäksi erilaisia vartalosuihkeita.

IMG_2756

Kaikista herkullisista tuoksuvaihteohdoista, niin puhtaan raikkaista ja hedelmäisen makeista aina itsevarmoihin vaihtoehtoihin myös minulla on eräs suosikki, jonka luokse palaan aina uudestaan.

IMG_2717

Tässä tuokusussa vain on sitä jotain ja kevyen flirttailevaan raikkauteen on saatu yhdistettyä itsevarmuutta ja klassista tyylikyyttä. Tuoksun kuvaillaankin Stockmannin verkkokaupassa olevan säteilevä, vangitseva ja tyylikäs tuoksu naisille. Guccin EDP 2, on ollut eräs suosikkituoksuistani jo useamman vuoden ajan. Kaukana ovat siis ne ajat kun tuoksuin Tommy Girlille 😉

Onko teillä jotain tiettyä suosikkutuoksua vai oletteko enemmän fiilispohjaisia tuoksuttelijoita? Ja ihanaa ystävänpäivää näistä vaaleanpunaisista tunnelmista teistä jokaiselle!

IMG_2718

2 kommenttia

  1. Salla kirjoitti:

    Avril Lavigne Wild Rose on kaikkien aikojen tuoksulempparini. Sen lisäksi tykkään erityisen paljon Escadan tuoksuista.

    • jennie kirjoitti:

      Enpä ole tainnut koskaan AL:n tuoksuja tuoksutellakaan, täytynee käydä seuraavalla kempparireissulla sillä myös Escadan tuoksut ovat lähellä sydäntä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *