Hae
My Project Is Me

Niin helppoa, niin hyvää

Tein tässä eräänä päivänä kotona Fajitaksia, joita minun oli tehnyt mieli jo hyvän tovin. Itse fajitakset nyt eivät olleet mikään maata mullistava elämys ja parempaa versiota joutunee lähteä hakemaan meksikolaiseen ruokaan erikoistuneesta ravintolasta mutta jotain mainitsemisen arvoista tässä ruokalajissa oli – nimittäin paistetut kasvikset. Kuinka kuullotettu sipuli ja paprika voivatkin maistua niin taivaalliselle? Jos siis jostain syystä et ole ihan hetkeen grillannut tai paistanut kasviksia ihan pelkiltään voitilkassa niin muistutan tällaisenkin yksinkertaisuuden olemassaolosta. Tai no, voi sinne sekaan heittaa hivenen suolaa, mustapippuria ja valkosipulia.

ps. Murennapa vielä vähän sekaan fetaa.. mmmm…

paprika

paistettu paprika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.