Hae
My Project Is Me

Muotia suoraan Prismasta

Kyllä, tämä playsuit on suoraan Prismasta kotiin kannettu, hyväksi havaittu ja jo lyhyestä iästään huolimatta paljon käytetty. Ei ole kovinkaan kauaa kun yhdessä maito-ostoksien kanssa vaatteiden kotiinkantaminen ei ollut kovin trendikästä mutta niin ne ajat muuttuvat. Itseni lisäksi Lidlin vaihtuva vaatetarjonta on monen mukaan hyväksi havaittu ja jo jonkinaikaa myös Prisma on ollut mukana tässä trendiaallossa mutta vasta nyt myös minuun kolahti ja kunnolla.

Ulkomailla vaatteiden ostaminen päivittäistavarakaupoista ei ole millään tapaa tavatonta ja voin aivan rehdisti ja rehellisesti myöntää että esimerkiksi brittiläisen Asdan sekä Tescon vaateosastot ovat tulleet todellakin tutuksi ja laatu hintaan nähden hyväksi havaituksi. Molemmilla brändeillä on myös ollut yhteistyösuunnittelijoita vaatemallistoihinsa ja kova kuhina vaateosastoilla on myös ollut.  Nyt on myös pakko mainostaa, että Asda toimittaa tätänykyä vaatteita myös Suomeen. En ehkä voi kunniaa tästä itselleni ottaa mutta lähetin aiheesta heidän asiakaspalveluunsa viestiä viime vuoden lopulla (milloin Suomi ei vielä ollut toimitettavien maiden listalla) mutta nyt se on – mahtavaa. Ja eikun shoppailemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *