Hae
My Project Is Me

Oma kunto, oma tunto

Moikka,

 

 

Koko maan, mantereen ja aikalailla maapallon kasvattaessa olympiahuumaa ajattelin minäkin hieman sivuta aihetta. Sinänsä en urheilun seuraamisesta perusta enkä varmaan pahemmin tulekaan kisoja katsomaan kuin vain sivusilmällä tai ”pakon edessä” kun tv on päällä jonkun muun kuin itseni toimesta. Kisoissahan paitsi tietysti näkee huikeita urheilusuorituksia ja itsensä ylittämisiä niin myös kauniita urheilullisia vartaloita. Seuraavan kahden viikon aikana onkin siis mitä mainiointa aikaa psyykata itseään omia treenejä varten. 

Kuva täältä

 

Kuva täältä

 

Jos ammattiurheilijan vartalo tuntuu turhan kaukaiselta, niin eipä paljoa taakse jää vastikään 43-vuotispäiviään viettänyt Jennifer Lopez. Nainen on huikeassa kunnossa! Ja vaikka hän toki paljon liikkuukin, ja varmasti tietä tarkkaan mitä syö, niin kyllä aikaa tuntuu löytyvän myös muulle elämälle. Hänellä, kuten itse asiassa tanssijoilla yleensä on kaunis, solakka vartalo. Kuvat siis hänen uudelta musiikkivideoltaan Goin’ in.

 

 

 

Kuvat täältä

 

Kuten siis huomattu, tärkeintä on se että liikkuu ja miten itseään ravitsee. Valittu polku ja laji voivat olla mitä vain, kunhan siitä pystyy pitämään itse kiinni ja liikunta on mukavaa. Joskus mukava voi toki olla myös hetkellisesti yhtä tuskaa, mutta todellinen inho ja luontainen vastarinta epämukavuusalueella ovat eri asia. Treenamista ei aina tarvitse ottaa niin vakavasti, kuten Carmen Electrakin todistaa.

 

Kuvat täältä

Tärkeintä ei tosiaan ole se miten liikkuu, vaan että yleensä liikkuu! Aina tulee muistaa kulkea oman tunnon ja kunnon mukaisesti, siten että liikunta tuottaa hyvää oloa. Liikunnan ilossa on kyse siitä että se lisää energiaa, ei vie sitä pois. Liikkumisen iloa siis kaikille, kuntotasosta ja mieltymyksistä riippumatta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.