Repost: Cool Frappuccino
Jos on olemassa hyvä ja herkullinen resepti niin miksei sitä voisi kokeilla tehdä vielä vähän paremmaksi. Kun reilu vuosi takaperin jaoin tämän ihanan Frappuccinon ohjeen, unohdin minäkin lähes sen olemassaolon kunnes taas viikonlopun lämpimät kevätsäät muistuttivat sen mieleeni.
Yksinkertaisempi ohje tähän ihanuuteen löytyy tosiaan täältä mutta jos mahdollista niin vielä vähän autenttisempi ja herkullisempi, versio seuraa tässä. Kaikenlisäksi resepti tällaisenaan on maidoton, sikäli jos heraa pystyy kuitenkin käyttämään.
Frappuccinot kahdelle
dl vahvaa kahvia
dl heraproteiinia veteen sekoitettuna (minulla Scitec Nutrition hasselpähkinä-suklaa joka on muuten taivaallista)
2dl jäitä
Sekoita ainekset tehosekoittimessa ja kaada lasiin. Pohjalle laitoin vielä Walden Farmsin suklaasiirappia. ja päälle vatkasin vielä soijakermaa, jonka koristelin kanelilla ja raakakaakolla. Jos käytössä on supertehokas blenderi niin jäiden määrää kannattaa ehkä hieman lisätä ja murskata ne joukkoon vasta muiden aineiden ollessa sekaisin.
Lyhyellä matikalla lasillisessa on noin 90kcal kun taas Starbucksin omassa on 370kcal. Melkoinen ero ja jos vielä kevyemmin haluaa eetä voi kerman jättää pois kokonaan, sillä tuo käyttämäni proteiinijauhe vaahtoutui itsessäänkin aika reippaasti.Proteeinijauhetta vaihtelemalla saa tietysti erilaisia makuvariaatioita aikaiseksi.
Voi miten hyvän kuuloista! Harmi ettei minulla ole enää tuota Scitecin hasselpähkinän makuista protskujauhetta, se olisi varmasti sopinut hyvin koska oli niin hyvä pelkästäänkin!
Toimii onneksi ihan tavallisellakin suklaaheralla 🙂 mutta myönnän, näin se oli extraherkullista ja tuo hasselpähkinämaku oli jotain taivaallista