Hae
My Project Is Me

Viimeistä viedään

Moi,

Vielä olisi kuluvaa vuotta muutama hetki jäljellä ja voin sanoa että kuten asiaan kuuluu niin kunnialla mennään loppuun saakka.

Loppurutistuksena pidin pitkästä aikaa sporttrackeriäni päällä lenkillä ollessa tarkastaakseni kävelynopeuteni. Olen tässä syksyn ja talven kuluessa tottunut tuohon vauhtiini niin että matkanopeus on tuntunut ihan sunnuntaikävelyltä ja hieman pelkäsinkin mitä ohjelma näyttää. Ilokseni kuitenkin huomasin että vauhti on pydynyt samana, ellei jopa hieman noussut. Voidaan siis vielä listata vuoden hyviin tekoihin peruskunnon nostaminen. (ja siis nuo muut luvut paitsi matka, aika ja nopeus ovat ihan huuhaa-juttuja joihin ei kannata uskoa sen enempää, lähinnä ainakaan kaloreihin). Peruskuntoahan nostetaan nimenomaan pitkäkestoisella matalahkolla sykkeellä.

Toisekseen treenailin tuota vatsalihas dvd:tä ja käytin 1,5kilon painon sijasta 3:a kiloa. Voinpa sanoa että kylläpä treeni tuntuikin enemmän kuin tuplasti rankemmalta. On aivan mahtavaa kun treeni tuntuu treeniltä.. huh 🙂 Tänään edessä onkin tuo toinen dvd (30 days shred). Niinkuin sanottu, kunnialla loppuun saakka.

Kunhan tämän päivän lenkit on lenkkeilty ja jumpat jumppailtu on aika siirtyä vastaanottamaan tulevaa vuotta. Mitään erityistä ei ole tiedossa, kotona ollaan kolmistaan. Niinkin hurjat suunnitelmat meillä on että käydään vuokraamassa elokuva ja katsotaan se syöden samalla kaikki joululta jääneet loput herkut pois.

Noita herkkuja on kyllä pikkuhiljaa, huomaamamatta, syöty pitkin viikkoa joten niitä ei niin hirveästi ole. Vaikka siis tarkoituksena oli olla napostelematta tämä väliviikko niin näköjään siitä ei nyt tullut mitään – perso kun herkuttelulle olen. Tämä tällainen on kuitenkin tämän päivän jälkeen taakse jäänyttä elämää – ensi vuonna puhaltelee uudet tuulet ja herkutonta arkea opetellaan päivittäin kunnes se sujuu.

Joulun syömisten jälkeenhän painoni oli tuon 52,8kg ja näköjään niissä lukemissa on pysytty koko viikko. Ei siis laskua, muttei myöskään nousua . ja se on ehkä tärkeintä.

Elikkä, mahtavaa vuoden viimeistä, jääköön pahat tavat tähän päivään. Ja onnea sekä menestystä tulevaan vuoteen 2012!

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Hei! Tässä vaiheessa pakko kirjoittaa, että löysin blogisi vasta viime viikolla (eli viikko 26, 2012). Kamalasti tullut kysymyksiä mieleen, mutta maltan lukea blogin kiinni ja kysyä, jos en saa vastausta kirjoituksista! Ja todellakin olet saanut minutkin innostumaan omasta samanmoisesta projektista täysillä, varsinkin kiitos ruokavinkeistä mitä olet laitellut! Saanut paljon ideoita ruokiin 🙂 Ja tosiaan lähden lähes samoista mitoista, kuin sinä. Pituutta on kuitenkin vain 159cm enkä ole vielä raskaana enkä synnyttänyt, mutta lapsi tekeillä, niin hyvä aloittaa jo ennen kuin tärppää!

    • jennie kirjoitti:

      Toivottavasti täältä löytyy jostain vastausta edes johonkin kysymykseen. Paljon on asiaa mutta ihan yhtäpaljon on kaikkea muuta, joten onnea kahlaamiseen 😀 Tsemppiä myös sinulle niin elämäntapaharjoituksiin että niihin toisiin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.