Hae
My Project Is Me

Valintoja, valintoja

Moikka,

Tiedättekö tämän tunteen? Jostain syystä ajatus oli valannut minut yöunien aikana ja heti eilen aamulla herättyäni se oli mielessä..

Sensijaan, päädyin seuraavaan – tosin vasta iltapäivällä koska aamu meni muiden juttujen parissa.

IMG_1935

IMG_1936

Kyllä, minä lähdin lenkille, tai siis kävelemään mutta jonkinmoista lenkkeilyä kait sekin on. Pitkästä aikaa kävelin oman peruslenkkini, joka varmaan tulevaisuudessa tulee taas olemaan enemmän kuin tuttu, tai ainakin toivottavasti. Matka on noin 6km ja kesto sen suurinpiirtein tunnin.

IMG_1929 IMG_1955arkivaatteet

Ja lenkin jälkeen maistui smoothie samalla kun iltaruoan valmistus alkoi

Snapshot_20130513_3IMG_6237 (1024x683)

Että tällaisia valintoja tällä kertaa. Hyvä minä!

9 kommenttia

 1. Tuuli kirjoitti:

  Koska sinulla on laskettu aika, ei varmaan pitkä aika enää? 🙂 Vaunulenkit on itsellekin hyvin tuttuja 4 kk tytön kanssa.

  • jennie kirjoitti:

   Viikon päästä maanantaina, eli ei todellakaan enää kauaa 🙂

   • jennie kirjoitti:

    Tai siis tähdennetään vielä että 27.5, ei ensi maanantai vaan vasta sitten seuraavana

 2. Eikku kirjoitti:

  Varmaan tulee aika voittaja-fiilis, kun saa selätettyä tuollaiset pizza-hut -ajatukset ja käytyä lenkillä sen sijaan :).

 3. LOVE kirjoitti:

  :))
  APUA..viikon päästä maanantaina 🙂 Onko muuten millaiset rattaat hankittu, että pääset lenkille helposti kahden muksun kaa ??

  • jennie kirjoitti:

   Joo-o :)) Tai siis 27.5, jotenkin kuvittelin eilen että eletään jo loppuviikkoa mutta vastahan oli tiistai 😀 Ostin aikaisemmin keväällä käytetynä Bitaxin B-dualit ja hitsit ne on raskaat verrattuna vaikka nykyisiin emmaljunginkiin, vaikka isot ne ovat nekin. Kaikkeen kait tottuu kuitenkin, ainakin toivotaan.

 4. Jetta kirjoitti:

  Täälläkin on viime viikkoina tullut tehtyä paljon täytettyjä kesäkurpitsoita sekä paprikoita. Mielikuvitus vain rajana ja joka kerta tulee erimakuisia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.