Hae
My Project Is Me

Vatsan katoamistemppu

Sen yhdeksän kuukauden aikana kun keho kantaa lasta, tapahtuu paljon. Kropalla on kuitenkin yhdeksän kuukautta aikaa sopeutua ja muuttua masuasukin tarpeiden mukaisesti. Kun raskaus on ohi tapahtuu paljon ja äkkiä.

IMG_0294

IMG_0320

IMG_0398

Ulkoisena muutoksena huomannette että pallovatsa katosi kuin pikakelauksella. Melkoinen vatsan katoamistemppu. Lopulliseen palautumiseen (muuhunkin kuin vatsanseudun ulkoiseen olemukseen) kuluu kuitenkin paljon enemmän aikaa, viikkoja ja kuukausia. Palautuminen on aina yksilöllistä ja siihen vaikuttavat monet tekijät mutta muistan joskus jostain lukeneeni että palautumiseen pitäisi varata ainakin sama aika kuin  mitä raskaus on kestänyt. Tämä ei tietenkään tarkoita ettei tuona aikana voisi tehdä asioita, joita on tehnyt ennen raskausaikaa mutta maltillisesti, kroppaa kuunnellen.

IMG_1628

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.