Hae
My Project Is Me

Olen mitä syön

Moi, 

Tällä kertaa tarjolla on enemmän kuvia ja huomattavan vähän puhetta. Osa kuvista saattaa olla jo vilahtanutkin täällä mutta suurin osa on näkemättä. Eli luvassa on melko kattava katsaus siitä mitä täällä onkaan tullut syötyä.

Aamut alkavat lähes päivittäin hyvin samannäköisellä kattauksella: rahka-jogurttiseos tuoreilla marjoilla/hedelmillä. Hyvin usein seurana on ollut myös leipää.

IMG_3264 IMG_3280 IMG_3289 IMG_4219

Uusi jogurttirakkaus rahkan sekaan

Uusi jogurttirakkaus rahkan sekaan

Lounasruokana on tullut syötyä joko edellisen päivän päivällistähteitä tai jokin keitto. Keitot on tullut hankittua valmisruokapuolelta sillä tarjonta on vain niin paljon parempi (maultaan ja hinnaltaan) kotimaisiin verrattuna. Osassa sisältökin on ollut lähellä kotitekoista mutta valmisruoka on toki aina valmisruoka. Päällä paikalista raejuustoa, eli sellaista nestemäistä mössöä.

IMG_3292 IMG_3298

Kerrankos sitä; Fish&chips

Kerrankos sitä; Fish&chips

IMG_4107

Ensimmäistä kertaa valmisruoka tuotti myöspettymyksen

Ensimmäistä kertaa valmisruoka tuotti myöspettymyksen

IMG_4506

Päivällispuolella on näkynyt lähes aina jokin liha/kala/kana, kasviksia sekä salaattia ja jonkinverran pastaa/perunna. Kalaa on tullutsyötyä tavanomaista enemmän ja useammin. Toisinaan ruoka on ollut kokonaan itsetehtyä ja toisinaan on taas kerran menty yli siitä missä aita on matalin – ainakin osittain.

IMG_3287 IMG_3295 IMG_3336 IMG_3341 IMG_3941 IMG_4615 IMG_4620

Ja jos edellinen valmistuokaan sortuminen ei järkyttänyt tarpeeksi niin tarjolla on ollut päivittäin myös tätä puolta.

pääsiäiseen kuului tietysti suklaamuna

 

IMG_3949

IMG_4450 pääsiäiseen kuuluu olennaisesti suklaamuna

 

oikein keltuaisen kera :)

oikein keltuaisen kera 🙂

Välipaloja ei ole juurikaan tullut syötyä ja silloin kun on niin ne ovat olleet jonkinlainen kyhäelmä leivästä ja lihasta/kananmunista; rahka-jogurttiseos tai proteiinijuoma (niin kannoin kotoa hätävaraksi vähän jauhetta mukaan). Toisinaan välipaloja on tullut toki syötyä ”ulkona” eli päiväreissuilla ja silloin se on saattanut olla myös proteiinipatukkaa ja banaania tai hedelmiä kaupasta. Syy välipalojen vähyyteen on lähes jatkuva napostelu.ja kotiruokaan verrattuna kaloripitoisemmat pääateriat. 

IMG_3905 IMG_4562

Ja sitten jos joskus ihmettelen että mistä nämä lomakilot kertyivät niin voin aina palata tähän tekstiin ja todeta että aivan, juuri tästä. Melkein, mutta vain melkein kauhistuin sovistukopissa tässä eräänä päivänä bikineitä sovittaessani. Loppuun on kuitenkin vielä pakko todeta että kun täällä vietettyä aikaa alkaa olla takanapäin jo jonkinverran, niin se jatkuva herkuttelu ja kaiken uuden ja ihmeellisen etsiminen kaupasta, ei enää houkuta ihan niin paljoa kuin alussa. Tällä yritän siis sanoa että kaikki hyväkään ei ole niin hyvää, kun sitä on koko ajan tarjolla sekä saatavissa. Erillistä iltapalaa on tullut muuten harvoin syötyä eli siksi sitä ei näy listassakaan. Mutta tällaista oli tarjolla kerran:

IMG_4626

pizzaa ja Skotlannin kansallisjuomaa Irn Bruta

 

Ja ihan lopuksi pahoittelut muutaman päivän hiljaisuudesta. taidan majailla jossain katvealueella mitä nettiyhteyteen tulee ja ilman sitä en taida päästä kuulumisiani jakamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.