Hae
My Project Is Me

Just Casual Friday?

Moikka,

Perjantain kunniaksi mennään lähestulkoon ihan ilman punaista lankaa tai minkäänmoista järkeä muutoinkaan. Oikeastaan keskitytään enemmän kuviin, joista koko homma sai alkunsakin. Kaikki postauksen kuvat ovat täältä.

Tosiaan nähtyäni tämän alla olevan ensimmäisen kuvan en voinut mitään muuta kuin keksiä jonkin tavan saada se jakoon tätä kautta. Nämä ammattiurheilijat olivat ihan omiaan nostattamaan omaa, muutoinkin mahtavaa, fiilistä tälle viikolle ja erityisesti tulevalle viikonlopulle.  Kyseessä on siis brittien olympijoukkue, jotka poseeraavat Stella McCartneyn Adidakselle suunnittelemissa kisa-asuissa.

Kuva täältä

Olen jo pitkään peräänkuuluttanut oman vartaloihanteeni olevan urheilullinen mutta kuitenkin edelleen naisellinen. Upean keskivartalon omaava seitsenottelija Jessica Ennis kiinnitti erityisesti huomioni ja aivan erityisen paljon pidän tuosta alemmasta ”behind the scenes”- kuvasta.  Vaikka Ennis lihaksikas onkin (joissain kuvissa ehkä jopa liian) niin tuo jälkimmäinen tuo mielestäni hänestä edelleen esiin terveen, nuoren naisen – ei pelkästään ammattiurheilijaa.

 

Josseivät nämä kuvat nostata motivaatiota huippuunsa niin ei sitten mikään! Miten sitä tulikin yhtäkkisesti sellainen tunne että taidanpa tänään tehdä salilla muutamat vatsat enemmän 😀

Lisänostetta tähän alkavaan viikonloppuun toi myös saamani tunnustus Feather Light-blogin pitäjältä 2o2o:lta.  Olen aiemminkin maininnut miten otettu ja onnellinen olen kaikista niistä kommenteista joiden mukaan olen onnistunut tuomaan motivaatiota kommentoijalle. Tämä on ensimmäinen julkinen tunnustukseni aiheesta ja olen aivan äärettömän onnellinen. Mahtava viikko sai siis arvoisensa päätöksen <3

Lupaan viikonlopun aikana laittaa tunnustuksen eteenpäin ja siinävaiheessa asiaan varmasti vielä palataan. Kerran vielä kiitos sinulle 2o2o ja mitä mahtavinta perjantaita teille kaikille!

5 kommenttia

 1. Takkunen kirjoitti:

  Sait tunnustuksen 🙂 Ei tarvitse tehdä siitä postausta, halusin vain mainita blogisi!http://itsnowalkinthepark.blogspot.com/2012/03/tunnustuksia.html

  • jennie kirjoitti:

   Voi Takkunen, mitä suurimmat kiitokset sinulle antmastasi julkisesta tunnustuksesta <3 (ps. Jäin kauhulla ajattelemaan paljonhan itseltäni löytyy kirjoitusvirheitä tätä nykyä kun minkäänmoista oikolukumahdollisuutta teksteille ei ole kun wordi katosi koneelta kuukausia sitten.. Täytynee hankkia office-paketti pikaiseen :D)

  • Takkunen kirjoitti:

   Sun blogi on niin hyvä, että kielioppivirheitä en ole kyllä koskaan huomannut. Eikä minua haittaa mitkään lievät sellaiset, kunhan teksti on sujuvaa luettavaa. Et ei tarvii todellakaan mitään oikolukea! Jotkut vaan tekevät niin karmeita kielioppivirheitä, sellaisia jotka toistuvat joka tekstissä ja vaikeuttavat tekstin lukemista. Mä tiedän itse ainakin, että multa varmasti löytyy kaikenlaisia pikkuvirheitä joka tekstissä, mut tuskin ne lukemista haittaa.

 2. Zeetah kirjoitti:

  Seiväshyppääjänaisilla on usein tosi hyvä vartalo, mutta ei ole ihmekään, kun tossa lajissa pitää olla uskomaton vartalonhallinta ja lisäksi voimaa ja tekniikkaa. Jelena Isinbajevallahan on kans aikamoinen kroppa. Todellakin motivoivia kuvia siis, kunhan muistaa, että nuo urheilevat ammatikseen, eli harvalla perustreenajalla on mahdollisuuksia saavuttaa tuollainen vartalo. Onneksi säännöllisillä treeneillä ja oikealla ruokavaliollakin saa kuitenkin ihmeitä aikaan, kuten olet itsekin näyttänyt:)Mulla ja miehelläni molemmilla sisko on omassa lajissaan Suomen huippuja ja joskus miettii, että olisi hienoa, kun voisi treenata pari kertaa päivässä ilman, että kävisi töissä välillä tai lähteä kuukaudeksi ulkomaille treenaamaan! Toisaalta itse ainakin kaipaan myös muuta kuin treeniä elämään eikä lahjat ihan riittäisi ammatilaiseksi:DAi niin, kokeilin sun selkä- ja vatsaohjelmaa aamulla. Hyvät sarjat ja tuli vähän eri liikkeitä kuin yleensä, erityisesti selälle. Aikaakaan ei kauan mennyt, mutta tosi monipuolisesti silti tuli tehtyä liikkeitä, eli kiitos näistä ja ne videot oli kivat!

  • jennie kirjoitti:

   Pakko todeta että meinasin muutamaan otteeseen mainita tuon esilletuomasi asian että he ovat tsoiaan ammattilaisia ja heidän työnsä on urheilla enkä luonnollisestikaan oleta tai odota saavani vastaavanlaista vartaloa. Jätin sen kuitenkin tosiaan loppujen lopuksi mainitsematta ja päädyin että ihannoida saa onneksi aina ja olisihan se tosiaan mahtavaa kun joku tarjoaisi vaihtoehdon pyhittää päivät urheilulle työnteon sijaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.