Hae
My Project Is Me

Pekoninen munakas

Vaikka pekonia ei ehkä ajatella painonpudottajan ystävänä, niin vinkkaan silti tämänhetkisestä lempparimunakkaastani. Kuten arvata saattaa, on kyseessä Pekoninen munakas. Munakas itsessään taas on näppärää ravintoa sillä se on luonnostaan proteiinipitoinen ja pitää sen vuoksi nälkää hyvin. Lisäämällä joukkoon kasviksia, saadaan lisättyä kylläisyydentunnetta entisestään ja muutama suolainen pekoninpala tekee eväästä täydellisen – ainakin makunsa puolesta.

Leikkaa pekonisuikaleet  (2kpl) pienemmäksi ja paista pannulla omassa rasvassaan kypsiksi (ei kuitenaan rapeiksi).  Kuullota sekaan kasviksia ja lisää lopuksi kananmunat. Anna hyytyyä kypsäksi ja nauti salaatin kera.

Juuri nyt tuntuu että voisin herkutella tällä päivittäin mutta yritän malttaa mieleni.

munakas

Kasviksina erivärisiä paprikoita, tomaattia, sipulia ja pinaattia

IMG_4742

P1190006

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *