Hae
My Project Is Me

Viime viikkoa

Moikka,


On ilo tulla jälleen toteamaan että yksi hyvä viikko takana ja toivottavasti monta vastaavanlaista edessä. Vaikka viikonlopun aikana tulikin hieman herkuteltua, niin kokonaisuudessaan viikosta jäi hyvä mieli. Sitä paitsi, olen ehdottomasti sitä mieltä että satunnainen herkuttelu kuuluu terveeseen ruokasuhtautumiseen sekä elämään.  On varmasti tilaisuuksia, jolloin on vain parempi kieltäytyä mutta myös tilaisuuksia jolloin kannattaa vastata kyllä.

Arkipäivät sujuivat nimensämukaisesti melko arkisissa merkeissä ja kurkkauksena niiden ruokailuihin pidin yhdeltä päivältä erikseen ruokapäiväkirjaa. Tarkempaa sisältöä tästä voit lukea täältä. Viikonloppuna sen sijaan pääsimme viimein käyttämään parvekkeelle hankkimaamme sähkögrilliä ja lauantaina grillasimme kanaa ja sunnuntaina possua. Olen tainnut aiemminkin mainita että possu ei kuulu lempilihoihini mutta näin grillattuna (ja hyvin maustettuna) se kuitenkin maistui mahtavalle. Lisäksi herkuttelin ehkä maailman marjaisimmalla rahkalla kun työnsin mukaan msutikoita, vadelmia ja mansikoita. Onneksi on kesä <3

Liikkumisetkin sujuivat totuttuun tapaan vaikka viikottainen juoksulenkkini vaihtuikin kokeiluluontoisesti Piloxingiin. Kirjaan tästä vielä oman postauksensa mutta ainakin itse sain tehoja tunnista irti ihan kiitettävästi. Tunnin jälkeen kuitenkin oli vielä sen verta energiaa jäljellä, että lähdin pojan kanssa vaunulenkille. Kävelynopeuteni on noin 7km/h ja jos hölkkään niin noin 10km/h. Tässä siis liikuntapäiväkirjaa

MA                      Sali (yläkroppa), vaunulenkki kävellen noin 6km (lisäksi kaupassa käynti)

TI                         Vaunulenkki kävellen noin 6km (lisäksi postissa käynti)

KE                        Sali (alakroppa), vaunulenkki kävellen noin 6km

TO                       Sali (yläkroppa), vaunulenkki kävellen noin 6km

PE                        Sali (alakroppa)

LA                        Vaunulenkki kävellen noin 5km

SU                       Vaunulenkki kävellen n.5km, Piloxing, Vaunulenkki kävellen/hölkäten (50/50) 6km


Olen muuten hieman alkanut kaavailla aamulenkkiä tuonne tiistaille. Salillehan en tiistaisin ehdi mutta noin 30min lenkille kylläkin. Tiedän että kuulostaa ihan hullulta, mutta jotenkin tuntuu että vieläkin olisi energiaa ja halua enempään. En tosin tiedä että auttaako siihen tuo 30minuutin lisälenkki vai pitäisikö viimein vain alkaa juosta noiden vaunujen kanssa iltaisin.

Vaikka siis sunnuntaina tulikin liikuttua, niin vaaka näytti tänä aamuna 54,3kg. Muistin virkistämiseksi,  tämä on siis +400g edellismaanantaihin verraten. Kyse on kuitenkin melko pienestä eli oikeasti lähinnä vain siitä miten olen juonut/syönyt edellissunnuntaihin verraten. Saa nähdä ilmestyykö tänne lukuja ensi maanantaina vai ei, sillä lähdemme perjantaina maaseudun rauhaan, enkä ole yhtään varma löytyykö sieltä vaakaa.

4 kommenttia

 1. Elina kirjoitti:

  Hyvältä näyttää! Itseäni nyt vähän ahdistaa, kun viime viikko meni vähän liikaa syöpöttelemiseksi.. Liikkumaan onneksi ehdin aika paljonkin 🙂 mutta nyt pitää tällä viikolla tsempata enemmän, olis vaan TAAS viikonloppuna kahdet juhlat jossa kuitenkin tulee syötyä, ihan hirmuista! :DMutta piloxing on ihan mahtavaa! Itse olen ihan rakastunut kyseiseen ”lajiin” ja tunnit on ihan tosissaan tehokkaita. Nyt vaan on tosi harmi, kun tuntia ei enään ainakaan näin kesällä järjestetä meidän pikkupaikkakunnalla.. Toivottavasti syksylla taas, on nimittäin ihan hullun kivaa!

  • jennie kirjoitti:

   Yllätyin itsekin ihan positiivisesti tuosta tunnista mutta ellen väärin ymmärtänyt jää kesätauolle myös minun salillani. Noh, ehkäpä sieltä tulee jotain muuta yhtä mukavaa tilalle.

 2. Anonymous kirjoitti:

  Mukavaa seurata viikkojasi. Olet kyllä hurjassa kunnossa! Oletko ajatellut lepopäivän sisällyttämistä viikkoihisi? Lihas kun tarvitsee lepoa kehittyäkseen ja useimmiten suositellaan, että kovastikin treenava malttaisi pitää vaikkapa sen yhden oikean lepopäivän jokainen viikko. Mitkä ovat ajatuksesi tästä?- Paula

  • jennie kirjoitti:

   Kyllähän se lepopäivä pitäisi siällyttää mukaan mutta hieman nolona täällä selittelen että tiistaita olen sellaisena pitänyt sillä tuo käveleminen ei nyt ehkä ihan kauhean rankkaa ole. Pitäisihän minun tosin jo tässä vaiheessa tietää että ihan yhtälailla se tuo tulosta kuin mikätahansa muukin liikuntamuoto. Ihan oikea lepopäivä suunnitellusti olisi varmasti kuitenkin paikallaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.