Hae
My Project Is Me

Paras Salaatti

Kesäisin moni syö salaattiannoksia ja keveän raikkaat maut vain sopivat lämpimiin säihin paremmin kuin lämmittävät sopat, vaikkei niissäkään mitään vikaa ole. Skotlannin matkan aikana ihastuin salaattipohjaan, joka syntyy seuraavista aineksista:

paras salaatti_3

Ja se parhaan salaattipohjan juju on kuvassa näkyvä tuore minttu. Tarkkoja määriä en valitettavasti osaa sanoa mutta senverta vinkkaan että mintunlehtien kanssa ei kannata pihistellä. Alkuperäisessä, Marks&Spencerin, reseptissä oli lisäksi papuja ja chiasiementen sijaan käytössä oli ainakin bulguria. Koko komeuden kruunasi raikas jogurtikastike, jota itse en tähän omaan annokseeni valmistanut. Raikkaaseen ja ruokaisaan pohjaan sopii hyvin lisäksi niin broileri kuin grillijuusto sekä aivan tuiki tavallinen raejuusto. Suosittelen kokeilemaan ja yllättymään iloisesti sillä tällä myös nälkä pysyy poissa mukavan aikaa.

paras salaatti

paras salaatti_2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *