Hae
My Project Is Me

Smoothieohje

Tässä lupaamani smoothie ohje, jota valmistan siis aamulla ison kannullisen jota juon pitkin päivää. Ja niin, mitat ovat ”noin”-mittoja, eli laitan ihan maun mukaan vapaalla kädellä kaikki
1pss Rainbow smoothie marjoja/hedelmiä
1pss ACKD -Proteiinismoothievalmiste tai Leaderin banaani-vanilija proteiinijauhe
500g Maitorahkaa
2dl Sokeriton mehukeitto oman maun mukaan
0,5dl Sokeriton mehu (esim Funlight)
          Vehnäleseitä

Olen todennut nuo Rainbown smoothiehedelmät/marjat käteviksi. Niissä on kahta eri makua ja yhdessä isossa pakkauksessa on neljä annospussia (neljän smoothien tarpeet).

Käytän itse mehukeittona joko Valion Mustikkaa tai Ingmanin mustikka-vadelmaa marjasmoothieen. Hedelmäsmoothien taas käytän Valion persikka-vadelmaa.
Mehuissa taas on valinnan varaa vaikka mielin määrin:) Yleensä käytän mansikka-mustikkaa marjaversioon ja hedelmäiseen versioon mango-appelsiinia.

Pakastemarjat/hedelmät tehosekoittimeen. Sekaan mehukeitto ja mehu. Sitten sekoitetaan. Tämän jälkeen lisätään proteiinijauhe ja maitorahka ja taas sekoitetaan. Lasiin haluttu määrä valmista smoothieta ja päälle vielä vehnäleseitä. Tällä kertaa valmistettiin hedelmäsmoothie 🙂

9 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Moikka.Oon tutustunut koko päivän sun blogiin (sopivasti loma menossa) ja pidän kovasti!! Onnea kovasti saavutukselle ja tsemppii jatkolle :)Smoothie ohje kuullostaa tosi hyvältä, mutta yks kysymys ois siitä.. Jos ostan tota Leaderin 100% whey tuotetta niin paljonko sitä laitat kannulliseen smoothieta?Olen aloittamassa elämäntaparemonttia, kun on päässyt repsahtamaan taas. Blogisi todellakin motivoi :)-Jaana

 2. jennie kirjoitti:

  Moi Jaana, Kiva että lomapäiville on löytynyt puuhasteltavaa :)Tuossa proteiinijauhepussissa on annoskokona 33g ja suunnilleen sitä olen käyttänyt. Kannattaa pitää määrä kuitenkin lähempänä 30:a kuin 40:ää sillä silloin mausta tulee jo melkoisen proteiinijauhepitoinen..

 3. Anonymous kirjoitti:

  Moikka! löysin vasta tänään sun blogin ja en malta lähtee nukkumaan kun vaan luen ja luen tätä 🙂 ihan mahtava!! itekin harrastan paljon liikuntaa, n. 6x/viikossa, väkisin koitan sen yhden lepopäivän pitää. Oon tosi kiinnostunut näistä ruokajutuista, ja teinkin just huomiselle ostoslistan, kun haluan paahtaa kasviksia uunissa ja maustaa ne hyvin, nam! näin opiskelijana kiinnostaa ihan kysyä, että kuinka paljon suurin piirtein sulla kuluu ruokaan rahaa viikossa, jos ajattelet näitä sun syömisiä mitä syöt? kun välillä tuntuu et tulee opiskelijabudjetti vastaan :(jospa sitä malttas alkaa nukkuu ja huomenna jatkaa:))

 4. jennie kirjoitti:

  Moi – Kiva kun löysit tänne:) Omasta mielestäni yritän elää ja syödä melko kustannustehokkaasti ja väittäisin että pärjään viikossa noin 50€:lla. Varmaan tssäkin olisi vielä nipistämisen varaa.

 5. Salotti kirjoitti:

  Hei!Korvasitko tällä välipalat vai joitko muiden aterioiden lisäksi 🙂 ?

 6. Salotti kirjoitti:

  ^^ Tarkoitusena laihtua

  • jennie kirjoitti:

   Aamu ja välipalana tuota käytin/käytän edelleen viikonloppuisin. Aamupalani on siis jo pitkään ollut smoothie tai maitorahka sekä kahvi. Hyvin, hyvin harvoin jotain muuta tulee ammupalaksi nautittua.

 7. Salotti kirjoitti:

  Kiitos vastauksestasi 🙂 Juotko minkä verran smoothieta per aamupala/välipala?Olen myös pitkään syönyt suht samallatavalla kuin sinä,mutta tää smoothie on mulle uus juttu jota aion kokeilla vaihtelun vuoksi. Tarkoituksenani tosiaan laihtua vielä n.5kg (30kg olen jo laihtunut 🙂 ) jonka jälkeen suunnitelmissa myös lihaksikkaampi kroppa treenata.

 8. Herkuttelija kirjoitti:

  Moikka!Mistä ostat noita protskujauheita? Ajattelin itse myös testata smoothieta ja meinasin mennä cittarista ostamaan kun se nyt sattuu olemaan lähimpänä. Nii ja en oo ihan kauheesti näihin perehtynyt (vaikka kuntosalin vastaanotossa olenkin ollut töissä :D) niin onko sulla siis hera-jauhetta vai proteiini jauhetta vai onks niillä ees mitään eroa 😀 kiva jos jaksat auttaa tietämätöntä :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.